THOMAS

Contactgegevens THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAUBOURG-SAINT-GERMAIN 24; 5660; COUVIN, België

Telefoon (phone): 60344085 (+32-60344085) 60344085 (+32-60344085)

Fax (fax): +32 (61) 684-52-79 +32 (61) 684-52-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS
Products information THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE04774627685
Ondernemingsnummer: 9546813964
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS
(Get full report from official database of BE for THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS
Addition kinds of activities for THOMAS

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
02730103. Minnow boerderij | Minnow farm
20489906. Feed premixes | Feed premixes
22840307. Tatting draad | Tatting thread
23899905. Garters | Garters
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's

Werken bij THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

 • Calculator (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

 • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: GLI AMICI

  Type: Studentenjob

  Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

 • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

 • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Rosé Sublime

  Type: Zelfstandige activiteit

  DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS. Laat een reactie achter voor THOMAS. THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS. Leave a respond for THOMAS. THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS op de google maps. Adres en contacten THOMAS
Location of THOMAS on the google maps. Address and contacts of THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS THOMAS: C.P.A.S. | Gazelle Kathleen | LENA BUSSELOT | GEERAERT V. | JOZEF BERGMANS

Other related companies as THOMAS: C.P.A.S. | Gazelle Kathleen | LENA BUSSELOT | GEERAERT V. | JOZEF BERGMANS

THOMAS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04774627685. Het bedrijf THOMAS bevindt zich op het adres: FAUBOURG-SAINT-GERMAIN 24; 5660; COUVIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van THOMAS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS, openstaande posities, locatie van THOMAS op de kaart.

THOMAS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS, company assigned to the tax number BE04774627685. The company THOMAS is located at the address: FAUBOURG-SAINT-GERMAIN 24; 5660; COUVIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of THOMAS is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS is not available. You also can look at reviews of THOMAS, open positions, location of THOMAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS, employees, financial statistics.