SCHILLEBEECKX & CO

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SCHILLEBEECKX & CO
Private companiesFurniture and Fixtures • SCHILLEBEECKX & CO

Contactgegevens SCHILLEBEECKX & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHILLEBEECKX & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHILLEBEECKX & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 87A; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14652270 (+32-14652270) 14652270 (+32-14652270)

Fax (fax): +32 (11) 179-87-14 +32 (11) 179-87-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHILLEBEECKX & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHILLEBEECKX & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHILLEBEECKX & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHILLEBEECKX & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHILLEBEECKX & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHILLEBEECKX & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHILLEBEECKX & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHILLEBEECKX & CO
Products information SCHILLEBEECKX & CO

BTW identificatienummer (tax): BE09305114746
Ondernemingsnummer: 6227569580
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHILLEBEECKX & CO
(Get full report from official database of BE for SCHILLEBEECKX & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHILLEBEECKX & CO
Addition kinds of activities for SCHILLEBEECKX & CO

2325. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
28330217. Plantaardige oliën, farmaceutische kwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Vegetable oils, medicinal grade: refined or concentrated
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services

Werken bij SCHILLEBEECKX & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHILLEBEECKX & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHILLEBEECKX & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHILLEBEECKX & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

 • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

 • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

 • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

 • CNC-draaier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

 • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

 • Ploegbaas (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • hulpkok (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Leercontract

  meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van SCHILLEBEECKX & CO in sociale netwerken
Look for responds of SCHILLEBEECKX & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHILLEBEECKX & CO. Laat een reactie achter voor SCHILLEBEECKX & CO. SCHILLEBEECKX & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHILLEBEECKX & CO. Leave a respond for SCHILLEBEECKX & CO. SCHILLEBEECKX & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHILLEBEECKX & CO op de google maps. Adres en contacten SCHILLEBEECKX & CO
Location of SCHILLEBEECKX & CO on the google maps. Address and contacts of SCHILLEBEECKX & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHILLEBEECKX & CO SCHILLEBEECKX & CO: Deboeure F | Krokanterie Martine | Salon Eliane | STUDIO STELLA | Antique Auto

Other related companies as SCHILLEBEECKX & CO: Deboeure F | Krokanterie Martine | Salon Eliane | STUDIO STELLA | Antique Auto

SCHILLEBEECKX & CO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHILLEBEECKX & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09305114746. Het bedrijf SCHILLEBEECKX & CO bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 87A; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van SCHILLEBEECKX & CO is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHILLEBEECKX & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHILLEBEECKX & CO, openstaande posities, locatie van SCHILLEBEECKX & CO op de kaart.

SCHILLEBEECKX & CO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHILLEBEECKX & CO, company assigned to the tax number BE09305114746. The company SCHILLEBEECKX & CO is located at the address: GROTE BAAN 87A; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of SCHILLEBEECKX & CO is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHILLEBEECKX & CO is not available. You also can look at reviews of SCHILLEBEECKX & CO, open positions, location of SCHILLEBEECKX & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHILLEBEECKX & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHILLEBEECKX & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHILLEBEECKX & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHILLEBEECKX & CO, employees, financial statistics.