ROUWCENTRUM VERHOEVEN

Contactgegevens ROUWCENTRUM VERHOEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM VERHOEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM VERHOEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANZ WITTOUCKLAAN 51; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93458486 (+32-93458486) 93458486 (+32-93458486)

Fax (fax): +32 (59) 696-26-65 +32 (59) 696-26-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM VERHOEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM VERHOEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM VERHOEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM VERHOEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM VERHOEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM VERHOEVEN
Products information ROUWCENTRUM VERHOEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE05535430908
Ondernemingsnummer: 1309814453
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM VERHOEVEN
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM VERHOEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM VERHOEVEN
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM VERHOEVEN

334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
342500. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
22410408. Strapping webs | Strapping webs
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
34420300. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead

Werken bij ROUWCENTRUM VERHOEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM VERHOEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C distributie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

 • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

 • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

 • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

 • Poederlakker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

 • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S. OLIVER

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

 • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM VERHOEVEN in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM VERHOEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM VERHOEVEN. ROUWCENTRUM VERHOEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM VERHOEVEN. Leave a respond for ROUWCENTRUM VERHOEVEN. ROUWCENTRUM VERHOEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM VERHOEVEN op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM VERHOEVEN
Location of ROUWCENTRUM VERHOEVEN on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM VERHOEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM VERHOEVEN ROUWCENTRUM VERHOEVEN: Bouwherstellingen Smets BVBA | Prova-Oil | HANS VANDEWEGHE | DE ZENNETROTTERS | GERT NICOLAI

Other related companies as ROUWCENTRUM VERHOEVEN: Bouwherstellingen Smets BVBA | Prova-Oil | HANS VANDEWEGHE | DE ZENNETROTTERS | GERT NICOLAI

ROUWCENTRUM VERHOEVEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM VERHOEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535430908. Het bedrijf ROUWCENTRUM VERHOEVEN bevindt zich op het adres: FRANZ WITTOUCKLAAN 51; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM VERHOEVEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM VERHOEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM VERHOEVEN, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM VERHOEVEN op de kaart.

ROUWCENTRUM VERHOEVEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM VERHOEVEN, company assigned to the tax number BE05535430908. The company ROUWCENTRUM VERHOEVEN is located at the address: FRANZ WITTOUCKLAAN 51; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM VERHOEVEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM VERHOEVEN is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM VERHOEVEN, open positions, location of ROUWCENTRUM VERHOEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM VERHOEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM VERHOEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM VERHOEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM VERHOEVEN, employees, financial statistics.