ROUWCENTRUM BOGAERT

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ROUWCENTRUM BOGAERT
Private companiesPersonal Services • ROUWCENTRUM BOGAERT

Contactgegevens ROUWCENTRUM BOGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUWCENTRUM BOGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUWCENTRUM BOGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDANUSSTRAAT 19; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52213025 (+32-52213025) 52213025 (+32-52213025)

Fax (fax): +32 (53) 199-12-39 +32 (53) 199-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUWCENTRUM BOGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUWCENTRUM BOGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUWCENTRUM BOGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUWCENTRUM BOGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUWCENTRUM BOGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUWCENTRUM BOGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUWCENTRUM BOGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUWCENTRUM BOGAERT
Products information ROUWCENTRUM BOGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05152832031
Ondernemingsnummer: 3518890380
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUWCENTRUM BOGAERT
(Get full report from official database of BE for ROUWCENTRUM BOGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUWCENTRUM BOGAERT
Addition kinds of activities for ROUWCENTRUM BOGAERT

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
22840101. Nylon draad | Nylon thread
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
39499915. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
53310000. Variety winkels | Variety stores
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij ROUWCENTRUM BOGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUWCENTRUM BOGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUWCENTRUM BOGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUWCENTRUM BOGAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

 • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

 • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

 • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

 • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

 • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NGIS

  Type: Vaste Job

  Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

 • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Werfreserve

  U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

Zoek naar antwoorden van ROUWCENTRUM BOGAERT in sociale netwerken
Look for responds of ROUWCENTRUM BOGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUWCENTRUM BOGAERT. Laat een reactie achter voor ROUWCENTRUM BOGAERT. ROUWCENTRUM BOGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUWCENTRUM BOGAERT. Leave a respond for ROUWCENTRUM BOGAERT. ROUWCENTRUM BOGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUWCENTRUM BOGAERT op de google maps. Adres en contacten ROUWCENTRUM BOGAERT
Location of ROUWCENTRUM BOGAERT on the google maps. Address and contacts of ROUWCENTRUM BOGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUWCENTRUM BOGAERT ROUWCENTRUM BOGAERT: BRUVACO | Centre de coordination & d'organisation des Soins et de l'aide à Domicile du Tournaisis | STYLE METAMORPHOSE | ROBERT WILEM | Parkhotel NV

Other related companies as ROUWCENTRUM BOGAERT: BRUVACO | Centre de coordination & d'organisation des Soins et de l'aide à Domicile du Tournaisis | STYLE METAMORPHOSE | ROBERT WILEM | Parkhotel NV

ROUWCENTRUM BOGAERT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUWCENTRUM BOGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05152832031. Het bedrijf ROUWCENTRUM BOGAERT bevindt zich op het adres: LINDANUSSTRAAT 19; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROUWCENTRUM BOGAERT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUWCENTRUM BOGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUWCENTRUM BOGAERT, openstaande posities, locatie van ROUWCENTRUM BOGAERT op de kaart.

ROUWCENTRUM BOGAERT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUWCENTRUM BOGAERT, company assigned to the tax number BE05152832031. The company ROUWCENTRUM BOGAERT is located at the address: LINDANUSSTRAAT 19; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROUWCENTRUM BOGAERT is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUWCENTRUM BOGAERT is not available. You also can look at reviews of ROUWCENTRUM BOGAERT, open positions, location of ROUWCENTRUM BOGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUWCENTRUM BOGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUWCENTRUM BOGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUWCENTRUM BOGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUWCENTRUM BOGAERT, employees, financial statistics.