ROGER WINGELS

Contactgegevens ROGER WINGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER WINGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER WINGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 154; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24528202 (+32-24528202) 24528202 (+32-24528202)

Fax (fax): +32 (87) 925-46-86 +32 (87) 925-46-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER WINGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER WINGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER WINGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER WINGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER WINGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER WINGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER WINGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER WINGELS
Products information ROGER WINGELS

BTW identificatienummer (tax): BE09047485351
Ondernemingsnummer: 6222625732
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER WINGELS
(Get full report from official database of BE for ROGER WINGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER WINGELS
Addition kinds of activities for ROGER WINGELS

363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
51690400. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij ROGER WINGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER WINGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER WINGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER WINGELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Verkoop adviseur (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

 • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Vaste Job

  Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • KEUKENHULP (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: GOUDEN BANK

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van ROGER WINGELS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER WINGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER WINGELS. Laat een reactie achter voor ROGER WINGELS. ROGER WINGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER WINGELS. Leave a respond for ROGER WINGELS. ROGER WINGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER WINGELS op de google maps. Adres en contacten ROGER WINGELS
Location of ROGER WINGELS on the google maps. Address and contacts of ROGER WINGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER WINGELS ROGER WINGELS: Mode Francine | BLOSO-CENTRUM "NETEPARK" | JULIEN POUILLON | L.T.C | FIETSEN LIEVEN

Other related companies as ROGER WINGELS: Mode Francine | BLOSO-CENTRUM "NETEPARK" | JULIEN POUILLON | L.T.C | FIETSEN LIEVEN

ROGER WINGELS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER WINGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09047485351. Het bedrijf ROGER WINGELS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 154; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROGER WINGELS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER WINGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER WINGELS, openstaande posities, locatie van ROGER WINGELS op de kaart.

ROGER WINGELS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER WINGELS, company assigned to the tax number BE09047485351. The company ROGER WINGELS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 154; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROGER WINGELS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER WINGELS is not available. You also can look at reviews of ROGER WINGELS, open positions, location of ROGER WINGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER WINGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER WINGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER WINGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER WINGELS, employees, financial statistics.