REWEGHS-PIPELEERS

Contactgegevens REWEGHS-PIPELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REWEGHS-PIPELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REWEGHS-PIPELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 175; 3723; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11375105 (+32-11375105) 11375105 (+32-11375105)

Fax (fax): +32 (87) 542-67-69 +32 (87) 542-67-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REWEGHS-PIPELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REWEGHS-PIPELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REWEGHS-PIPELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REWEGHS-PIPELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REWEGHS-PIPELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REWEGHS-PIPELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REWEGHS-PIPELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REWEGHS-PIPELEERS
Products information REWEGHS-PIPELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE03638916015
Ondernemingsnummer: 6425872802
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REWEGHS-PIPELEERS
(Get full report from official database of BE for REWEGHS-PIPELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REWEGHS-PIPELEERS
Addition kinds of activities for REWEGHS-PIPELEERS

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
70110400. Inns | Inns

Werken bij REWEGHS-PIPELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REWEGHS-PIPELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REWEGHS-PIPELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REWEGHS-PIPELEERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

 • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

 • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

 • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: SPORT-TRACK

  Type: Studentenjob

  Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

 • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

  Regio: OPPUURS

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van REWEGHS-PIPELEERS in sociale netwerken
Look for responds of REWEGHS-PIPELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REWEGHS-PIPELEERS. Laat een reactie achter voor REWEGHS-PIPELEERS. REWEGHS-PIPELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REWEGHS-PIPELEERS. Leave a respond for REWEGHS-PIPELEERS. REWEGHS-PIPELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REWEGHS-PIPELEERS op de google maps. Adres en contacten REWEGHS-PIPELEERS
Location of REWEGHS-PIPELEERS on the google maps. Address and contacts of REWEGHS-PIPELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come REWEGHS-PIPELEERS REWEGHS-PIPELEERS: GYSBERGS MIEKE | Body Line | K. RUST ROEST | BURGERDIENST JEUGD &VREDE | Clausset-Tadiotto Nathalie

Other related companies as REWEGHS-PIPELEERS: GYSBERGS MIEKE | Body Line | K. RUST ROEST | BURGERDIENST JEUGD &VREDE | Clausset-Tadiotto Nathalie

REWEGHS-PIPELEERS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REWEGHS-PIPELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03638916015. Het bedrijf REWEGHS-PIPELEERS bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 175; 3723; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van REWEGHS-PIPELEERS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REWEGHS-PIPELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REWEGHS-PIPELEERS, openstaande posities, locatie van REWEGHS-PIPELEERS op de kaart.

REWEGHS-PIPELEERS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is REWEGHS-PIPELEERS, company assigned to the tax number BE03638916015. The company REWEGHS-PIPELEERS is located at the address: TONGERSESTEENWEG 175; 3723; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of REWEGHS-PIPELEERS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REWEGHS-PIPELEERS is not available. You also can look at reviews of REWEGHS-PIPELEERS, open positions, location of REWEGHS-PIPELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REWEGHS-PIPELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REWEGHS-PIPELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REWEGHS-PIPELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REWEGHS-PIPELEERS, employees, financial statistics.