POMPES FUNبBRES LALOUX

Contactgegevens POMPES FUNبBRES LALOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES LALOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES LALOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PATENIER 77; 5000; NAMEN, België

Telefoon (phone): 81737545 (+32-81737545) 81737545 (+32-81737545)

Fax (fax): +32 (13) 186-47-48 +32 (13) 186-47-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES LALOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES LALOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES LALOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES LALOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES LALOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES LALOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES LALOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES LALOUX
Products information POMPES FUNبBRES LALOUX

BTW identificatienummer (tax): BE05526092529
Ondernemingsnummer: 5569763183
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES LALOUX
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES LALOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES LALOUX
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES LALOUX

249901. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
514600. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
20749901. Katoenzaadolie, taart of maaltijd | Cottonseed oil, cake or meal
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
73890201. Luchtvervuiling meetdienst | Air pollution measuring service
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij POMPES FUNبBRES LALOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES LALOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES LALOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES LALOUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: PLANCKE TOM

  Type: Vaste Job

  Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

 • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

 • Trainee Recruiter (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Leercontract

  For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES LALOUX in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES LALOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES LALOUX. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES LALOUX. POMPES FUNبBRES LALOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES LALOUX. Leave a respond for POMPES FUNبBRES LALOUX. POMPES FUNبBRES LALOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES LALOUX op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES LALOUX
Location of POMPES FUNبBRES LALOUX on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES LALOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES LALOUX POMPES FUNبBRES LALOUX: Waserman Ludovic | Sophie | VAN DEN BULCK RENE | C. CHIELENS | MARIETTE PIKAERTS

Other related companies as POMPES FUNبBRES LALOUX: Waserman Ludovic | Sophie | VAN DEN BULCK RENE | C. CHIELENS | MARIETTE PIKAERTS

POMPES FUNبBRES LALOUX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES LALOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05526092529. Het bedrijf POMPES FUNبBRES LALOUX bevindt zich op het adres: RUE PATENIER 77; 5000; NAMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 121,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES LALOUX is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES LALOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES LALOUX, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES LALOUX op de kaart.

POMPES FUNبBRES LALOUX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES LALOUX, company assigned to the tax number BE05526092529. The company POMPES FUNبBRES LALOUX is located at the address: RUE PATENIER 77; 5000; NAMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 121,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES LALOUX is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES LALOUX is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES LALOUX, open positions, location of POMPES FUNبBRES LALOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES LALOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES LALOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES LALOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES LALOUX, employees, financial statistics.