POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • POMPES FUNبBRES COTON - HANOT
Private companiesApparel and Accessory Stores • POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

Contactgegevens POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENTIER DU BRغLE 14; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65786477 (+32-65786477) 65786477 (+32-65786477)

Fax (fax): +32 (83) 340-93-15 +32 (83) 340-93-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES COTON - HANOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES COTON - HANOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES COTON - HANOT
Products information POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

BTW identificatienummer (tax): BE04044586181
Ondernemingsnummer: 8515747070
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES COTON - HANOT
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES COTON - HANOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES COTON - HANOT
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

171103. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle

Werken bij POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

 • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

 • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

 • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

  Regio: WORTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

 • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

 • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

  Regio: ZICHEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

 • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Duvel Moortgat

  Type: Vaste Job

  Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. POMPES FUNبBRES COTON - HANOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. Leave a respond for POMPES FUNبBRES COTON - HANOT. POMPES FUNبBRES COTON - HANOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES COTON - HANOT op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES COTON - HANOT
Location of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES COTON - HANOT POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: JET | FA. LEROY | Jonas B | Fettweis M | F. BULLEN

Other related companies as POMPES FUNبBRES COTON - HANOT: JET | FA. LEROY | Jonas B | Fettweis M | F. BULLEN

POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04044586181. Het bedrijf POMPES FUNبBRES COTON - HANOT bevindt zich op het adres: SENTIER DU BRغLE 14; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES COTON - HANOT op de kaart.

POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, company assigned to the tax number BE04044586181. The company POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is located at the address: SENTIER DU BRغLE 14; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, open positions, location of POMPES FUNبBRES COTON - HANOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES COTON - HANOT, employees, financial statistics.