POMPES FUNبBRES CAMBIER

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • POMPES FUNبBRES CAMBIER
Private companiesTransportation by Air • POMPES FUNبBRES CAMBIER

Contactgegevens POMPES FUNبBRES CAMBIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES CAMBIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES CAMBIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS CATY 144; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65642240 (+32-65642240) 65642240 (+32-65642240)

Fax (fax): +32 (81) 972-50-49 +32 (81) 972-50-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES CAMBIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES CAMBIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES CAMBIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES CAMBIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES CAMBIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES CAMBIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES CAMBIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES CAMBIER
Products information POMPES FUNبBRES CAMBIER

BTW identificatienummer (tax): BE01728393554
Ondernemingsnummer: 4431854248
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES CAMBIER
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES CAMBIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES CAMBIER
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES CAMBIER

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
28420207. Metalen Pools | Metal polish
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij POMPES FUNبBRES CAMBIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES CAMBIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES CAMBIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES CAMBIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

 • Monteur - ramen en deuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Chauffeur C of CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES CAMBIER in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES CAMBIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES CAMBIER. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES CAMBIER. POMPES FUNبBRES CAMBIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES CAMBIER. Leave a respond for POMPES FUNبBRES CAMBIER. POMPES FUNبBRES CAMBIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES CAMBIER op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES CAMBIER
Location of POMPES FUNبBRES CAMBIER on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES CAMBIER

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES CAMBIER POMPES FUNبBRES CAMBIER: GREET DE BOCK | Brace (La) | ANNE EVERS | FORTIS | Toekomst (In de)

Other related companies as POMPES FUNبBRES CAMBIER: GREET DE BOCK | Brace (La) | ANNE EVERS | FORTIS | Toekomst (In de)

POMPES FUNبBRES CAMBIER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES CAMBIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01728393554. Het bedrijf POMPES FUNبBRES CAMBIER bevindt zich op het adres: RUE LOUIS CATY 144; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES CAMBIER is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES CAMBIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES CAMBIER, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES CAMBIER op de kaart.

POMPES FUNبBRES CAMBIER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES CAMBIER, company assigned to the tax number BE01728393554. The company POMPES FUNبBRES CAMBIER is located at the address: RUE LOUIS CATY 144; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of POMPES FUNبBRES CAMBIER is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES CAMBIER is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES CAMBIER, open positions, location of POMPES FUNبBRES CAMBIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES CAMBIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES CAMBIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES CAMBIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES CAMBIER, employees, financial statistics.