PEERAER

Contactgegevens PEERAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEERAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEERAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 444-446B; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33536083 (+32-33536083) 33536083 (+32-33536083)

Fax (fax): +32 (60) 168-36-44 +32 (60) 168-36-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEERAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEERAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEERAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEERAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEERAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEERAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEERAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEERAER
Products information PEERAER

BTW identificatienummer (tax): BE08444061279
Ondernemingsnummer: 3284606933
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEERAER
(Get full report from official database of BE for PEERAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEERAER
Addition kinds of activities for PEERAER

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
8748. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
478501. Tolverrichtingen | Toll operations
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij PEERAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEERAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEERAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEERAER. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

 • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

 • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

 • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

 • Elektro -monteur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BUTLER TECH

  Type: Vaste Job

  Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

 • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van PEERAER in sociale netwerken
Look for responds of PEERAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEERAER. Laat een reactie achter voor PEERAER. PEERAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEERAER. Leave a respond for PEERAER. PEERAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEERAER op de google maps. Adres en contacten PEERAER
Location of PEERAER on the google maps. Address and contacts of PEERAER

Andere gerelateerde bedrijven als come PEERAER PEERAER: TWENTIETH CENTURY FOX sa | PASCAL VAN NUFFEL | SARAH VAN DEN BRIL | CENTRE P.M.S. PROVINCIAL | CLB

Other related companies as PEERAER: TWENTIETH CENTURY FOX sa | PASCAL VAN NUFFEL | SARAH VAN DEN BRIL | CENTRE P.M.S. PROVINCIAL | CLB

PEERAER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEERAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08444061279. Het bedrijf PEERAER bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 444-446B; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PEERAER is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEERAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEERAER, openstaande posities, locatie van PEERAER op de kaart.

PEERAER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEERAER, company assigned to the tax number BE08444061279. The company PEERAER is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 444-446B; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PEERAER is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEERAER is not available. You also can look at reviews of PEERAER, open positions, location of PEERAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEERAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEERAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEERAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEERAER, employees, financial statistics.