PAUL AMEEL

Contactgegevens PAUL AMEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL AMEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL AMEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODISTRAAT 86; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50822767 (+32-50822767) 50822767 (+32-50822767)

Fax (fax): +32 (10) 359-29-90 +32 (10) 359-29-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL AMEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL AMEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL AMEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL AMEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL AMEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL AMEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL AMEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL AMEEL
Products information PAUL AMEEL

BTW identificatienummer (tax): BE09773956298
Ondernemingsnummer: 8088378906
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL AMEEL
(Get full report from official database of BE for PAUL AMEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL AMEEL
Addition kinds of activities for PAUL AMEEL

3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
521199. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij PAUL AMEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL AMEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL AMEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL AMEEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

 • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

 • HR - Graduate Program (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

 • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

 • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Vaste Job

  Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

  Regio: NAMEN

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van PAUL AMEEL in sociale netwerken
Look for responds of PAUL AMEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL AMEEL. Laat een reactie achter voor PAUL AMEEL. PAUL AMEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL AMEEL. Leave a respond for PAUL AMEEL. PAUL AMEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL AMEEL op de google maps. Adres en contacten PAUL AMEEL
Location of PAUL AMEEL on the google maps. Address and contacts of PAUL AMEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL AMEEL PAUL AMEEL: HUIS DUPONT KLEBER & ZN | Hair Gill | ECOLE FOND. COMMUNALE | GOLF DE ROUGEMONT | 'T MEUBELHOF

Other related companies as PAUL AMEEL: HUIS DUPONT KLEBER & ZN | Hair Gill | ECOLE FOND. COMMUNALE | GOLF DE ROUGEMONT | 'T MEUBELHOF

PAUL AMEEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL AMEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773956298. Het bedrijf PAUL AMEEL bevindt zich op het adres: LODISTRAAT 86; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PAUL AMEEL is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL AMEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL AMEEL, openstaande posities, locatie van PAUL AMEEL op de kaart.

PAUL AMEEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL AMEEL, company assigned to the tax number BE09773956298. The company PAUL AMEEL is located at the address: LODISTRAAT 86; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PAUL AMEEL is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL AMEEL is not available. You also can look at reviews of PAUL AMEEL, open positions, location of PAUL AMEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL AMEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL AMEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL AMEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL AMEEL, employees, financial statistics.