PARADISE FLOWERS CREATION

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PARADISE FLOWERS CREATION
Private companiesFood Stores • PARADISE FLOWERS CREATION

Contactgegevens PARADISE FLOWERS CREATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARADISE FLOWERS CREATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARADISE FLOWERS CREATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAURICE CHARLENT 43; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26723044 (+32-26723044) 26723044 (+32-26723044)

Fax (fax): +32 (86) 310-23-27 +32 (86) 310-23-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARADISE FLOWERS CREATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARADISE FLOWERS CREATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARADISE FLOWERS CREATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARADISE FLOWERS CREATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARADISE FLOWERS CREATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARADISE FLOWERS CREATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARADISE FLOWERS CREATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARADISE FLOWERS CREATION
Products information PARADISE FLOWERS CREATION

BTW identificatienummer (tax): BE04210205078
Ondernemingsnummer: 7876068115
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARADISE FLOWERS CREATION
(Get full report from official database of BE for PARADISE FLOWERS CREATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARADISE FLOWERS CREATION
Addition kinds of activities for PARADISE FLOWERS CREATION

5162. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
24930303. hardboard | Hardboard
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's

Werken bij PARADISE FLOWERS CREATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARADISE FLOWERS CREATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARADISE FLOWERS CREATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARADISE FLOWERS CREATION. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

 • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

 • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: KLIEN dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Kelner student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE JACOB

  Type: Studentenjob

  Bedienen en adviseren van klanten.

 • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

Zoek naar antwoorden van PARADISE FLOWERS CREATION in sociale netwerken
Look for responds of PARADISE FLOWERS CREATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARADISE FLOWERS CREATION. Laat een reactie achter voor PARADISE FLOWERS CREATION. PARADISE FLOWERS CREATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARADISE FLOWERS CREATION. Leave a respond for PARADISE FLOWERS CREATION. PARADISE FLOWERS CREATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARADISE FLOWERS CREATION op de google maps. Adres en contacten PARADISE FLOWERS CREATION
Location of PARADISE FLOWERS CREATION on the google maps. Address and contacts of PARADISE FLOWERS CREATION

Andere gerelateerde bedrijven als come PARADISE FLOWERS CREATION PARADISE FLOWERS CREATION: FRANCOIS BLONDEL | POUR LE PLAISIR DES YEUX | MARIA THONUS | DANIEL WINDELS | Friterie des Cloutiers

Other related companies as PARADISE FLOWERS CREATION: FRANCOIS BLONDEL | POUR LE PLAISIR DES YEUX | MARIA THONUS | DANIEL WINDELS | Friterie des Cloutiers

PARADISE FLOWERS CREATION is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARADISE FLOWERS CREATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04210205078. Het bedrijf PARADISE FLOWERS CREATION bevindt zich op het adres: RUE MAURICE CHARLENT 43; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PARADISE FLOWERS CREATION is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARADISE FLOWERS CREATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARADISE FLOWERS CREATION, openstaande posities, locatie van PARADISE FLOWERS CREATION op de kaart.

PARADISE FLOWERS CREATION is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARADISE FLOWERS CREATION, company assigned to the tax number BE04210205078. The company PARADISE FLOWERS CREATION is located at the address: RUE MAURICE CHARLENT 43; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PARADISE FLOWERS CREATION is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARADISE FLOWERS CREATION is not available. You also can look at reviews of PARADISE FLOWERS CREATION, open positions, location of PARADISE FLOWERS CREATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARADISE FLOWERS CREATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARADISE FLOWERS CREATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARADISE FLOWERS CREATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARADISE FLOWERS CREATION, employees, financial statistics.