MOULART & HERREGODTS

Contactgegevens MOULART & HERREGODTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOULART & HERREGODTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOULART & HERREGODTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 38; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54415823 (+32-54415823) 54415823 (+32-54415823)

Fax (fax): +32 (61) 852-28-55 +32 (61) 852-28-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOULART & HERREGODTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOULART & HERREGODTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOULART & HERREGODTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOULART & HERREGODTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOULART & HERREGODTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOULART & HERREGODTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOULART & HERREGODTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOULART & HERREGODTS
Products information MOULART & HERREGODTS

BTW identificatienummer (tax): BE06121551513
Ondernemingsnummer: 5523620605
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOULART & HERREGODTS
(Get full report from official database of BE for MOULART & HERREGODTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOULART & HERREGODTS
Addition kinds of activities for MOULART & HERREGODTS

329100. Schuurproducten | Abrasive products
357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
67229900. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij MOULART & HERREGODTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOULART & HERREGODTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOULART & HERREGODTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOULART & HERREGODTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien m/v (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

 • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OQuila

  Type: Studentenjob

  OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

 • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

 • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

 • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: SIMON

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van MOULART & HERREGODTS in sociale netwerken
Look for responds of MOULART & HERREGODTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOULART & HERREGODTS. Laat een reactie achter voor MOULART & HERREGODTS. MOULART & HERREGODTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOULART & HERREGODTS. Leave a respond for MOULART & HERREGODTS. MOULART & HERREGODTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOULART & HERREGODTS op de google maps. Adres en contacten MOULART & HERREGODTS
Location of MOULART & HERREGODTS on the google maps. Address and contacts of MOULART & HERREGODTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MOULART & HERREGODTS MOULART & HERREGODTS: Dierckx K | MARIE-JOSEPHINE GEERDENS | Hair Plus | GILSON FR?RES | Color Center

Other related companies as MOULART & HERREGODTS: Dierckx K | MARIE-JOSEPHINE GEERDENS | Hair Plus | GILSON FR?RES | Color Center

MOULART & HERREGODTS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOULART & HERREGODTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121551513. Het bedrijf MOULART & HERREGODTS bevindt zich op het adres: MARKT 38; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MOULART & HERREGODTS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOULART & HERREGODTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOULART & HERREGODTS, openstaande posities, locatie van MOULART & HERREGODTS op de kaart.

MOULART & HERREGODTS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOULART & HERREGODTS, company assigned to the tax number BE06121551513. The company MOULART & HERREGODTS is located at the address: MARKT 38; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MOULART & HERREGODTS is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOULART & HERREGODTS is not available. You also can look at reviews of MOULART & HERREGODTS, open positions, location of MOULART & HERREGODTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOULART & HERREGODTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOULART & HERREGODTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOULART & HERREGODTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOULART & HERREGODTS, employees, financial statistics.