MAURICE PATOUX

Contactgegevens MAURICE PATOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE PATOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE PATOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LةOPOLD III 15; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71844237 (+32-71844237) 71844237 (+32-71844237)

Fax (fax): +32 (53) 911-79-31 +32 (53) 911-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE PATOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE PATOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE PATOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE PATOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE PATOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE PATOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE PATOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE PATOUX
Products information MAURICE PATOUX

BTW identificatienummer (tax): BE05790313720
Ondernemingsnummer: 6802978515
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE PATOUX
(Get full report from official database of BE for MAURICE PATOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE PATOUX
Addition kinds of activities for MAURICE PATOUX

359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
35650207. Wikkelmachines | Wrapping machines
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij MAURICE PATOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE PATOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE PATOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE PATOUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

 • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Secretary Plus Brussels

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

 • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: PWA NINOVE

  Type: Dienstenchequebaan

  - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

 • Software developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PVS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

 • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Logopedist (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

 • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van MAURICE PATOUX in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE PATOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE PATOUX. Laat een reactie achter voor MAURICE PATOUX. MAURICE PATOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE PATOUX. Leave a respond for MAURICE PATOUX. MAURICE PATOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE PATOUX op de google maps. Adres en contacten MAURICE PATOUX
Location of MAURICE PATOUX on the google maps. Address and contacts of MAURICE PATOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE PATOUX MAURICE PATOUX: FORTIS | Buromas BVBA | COONEN C D.O. | Piens Music Education | MARIE-HELENE GUFFENS

Other related companies as MAURICE PATOUX: FORTIS | Buromas BVBA | COONEN C D.O. | Piens Music Education | MARIE-HELENE GUFFENS

MAURICE PATOUX is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE PATOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05790313720. Het bedrijf MAURICE PATOUX bevindt zich op het adres: RUE LةOPOLD III 15; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MAURICE PATOUX is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE PATOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE PATOUX, openstaande posities, locatie van MAURICE PATOUX op de kaart.

MAURICE PATOUX is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE PATOUX, company assigned to the tax number BE05790313720. The company MAURICE PATOUX is located at the address: RUE LةOPOLD III 15; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MAURICE PATOUX is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE PATOUX is not available. You also can look at reviews of MAURICE PATOUX, open positions, location of MAURICE PATOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE PATOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE PATOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE PATOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE PATOUX, employees, financial statistics.