MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

Particuliere bedrijvenMusea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen • MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM
Private companiesMuseums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens • MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

Contactgegevens MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUPELWEG 12; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38884520 (+32-38884520) 38884520 (+32-38884520)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM
Products information MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Crématoriums.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM
(Get full report from official database of BE for MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM
Addition kinds of activities for MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

12210105. Oppervlakte mijnbouw, bitumineuze, nec | Surface mining, bituminous, nec
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
28139904. Helium | Helium
32720100. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds

Werken bij MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

 • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

 • Management Assistant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

 • All Round Vessel Planner (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

 • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

 • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Afdelingsmanager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

 • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

 • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM in sociale netwerken
Look for responds of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Laat een reactie achter voor MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. Leave a respond for MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM. MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM op de google maps. Adres en contacten MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM
Location of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM on the google maps. Address and contacts of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA | To Be BVBA | JEAN-MARIE REYNAERT | KEERSMAEKERS | J. AUWERX

Other related companies as MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM: A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA | To Be BVBA | JEAN-MARIE REYNAERT | KEERSMAEKERS | J. AUWERX

MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM bevindt zich op het adres: RUPELWEG 12; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Crématoriums..
De hoofdactiviteit van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, openstaande posities, locatie van MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM op de kaart.

MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, company assigned to the tax number BE08633850097. The company MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is located at the address: RUPELWEG 12; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Crématoriums..
The main activity of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM is not available. You also can look at reviews of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, open positions, location of MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTIN GAUS 1STE BELG.HUISDIERENCREMATORIUM, employees, financial statistics.