MARCEL WAEYENBERGHE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MARCEL WAEYENBERGHE
Private companiesTransportation Services • MARCEL WAEYENBERGHE

Contactgegevens MARCEL WAEYENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL WAEYENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL WAEYENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOGSTSTRAAT 16; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92538144 (+32-92538144) 92538144 (+32-92538144)

Fax (fax): +32 (83) 738-31-55 +32 (83) 738-31-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL WAEYENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL WAEYENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL WAEYENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL WAEYENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL WAEYENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL WAEYENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL WAEYENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL WAEYENBERGHE
Products information MARCEL WAEYENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02323852539
Ondernemingsnummer: 4385711669
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL WAEYENBERGHE
(Get full report from official database of BE for MARCEL WAEYENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL WAEYENBERGHE
Addition kinds of activities for MARCEL WAEYENBERGHE

222106. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
721300. Linnengoed | Linen supply
735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
82110206. Privé basisschool | Private elementary school

Werken bij MARCEL WAEYENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL WAEYENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL WAEYENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL WAEYENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Menginstallatie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

 • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

 • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

 • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

 • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: DE KLEINE VOS

  Type: Werfreserve

  Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van MARCEL WAEYENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL WAEYENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL WAEYENBERGHE. Laat een reactie achter voor MARCEL WAEYENBERGHE. MARCEL WAEYENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL WAEYENBERGHE. Leave a respond for MARCEL WAEYENBERGHE. MARCEL WAEYENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL WAEYENBERGHE op de google maps. Adres en contacten MARCEL WAEYENBERGHE
Location of MARCEL WAEYENBERGHE on the google maps. Address and contacts of MARCEL WAEYENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL WAEYENBERGHE MARCEL WAEYENBERGHE: ESPACE BEAUTE | PRESS SHOP | LUDOVICUS LEHAEN | DANIEL LOCUS | BELDI

Other related companies as MARCEL WAEYENBERGHE: ESPACE BEAUTE | PRESS SHOP | LUDOVICUS LEHAEN | DANIEL LOCUS | BELDI

MARCEL WAEYENBERGHE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL WAEYENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323852539. Het bedrijf MARCEL WAEYENBERGHE bevindt zich op het adres: OOGSTSTRAAT 16; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MARCEL WAEYENBERGHE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL WAEYENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL WAEYENBERGHE, openstaande posities, locatie van MARCEL WAEYENBERGHE op de kaart.

MARCEL WAEYENBERGHE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL WAEYENBERGHE, company assigned to the tax number BE02323852539. The company MARCEL WAEYENBERGHE is located at the address: OOGSTSTRAAT 16; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MARCEL WAEYENBERGHE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL WAEYENBERGHE is not available. You also can look at reviews of MARCEL WAEYENBERGHE, open positions, location of MARCEL WAEYENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL WAEYENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL WAEYENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL WAEYENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL WAEYENBERGHE, employees, financial statistics.