LUMEN POMPES FUNبBRES

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • LUMEN POMPES FUNبBRES
Private companiesFurniture and Fixtures • LUMEN POMPES FUNبBRES

Contactgegevens LUMEN POMPES FUNبBRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUMEN POMPES FUNبBRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUMEN POMPES FUNبBRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH, België

Telefoon (phone): 68287251 (+32-68287251) 68287251 (+32-68287251)

Fax (fax): +32 (15) 756-97-24 +32 (15) 756-97-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUMEN POMPES FUNبBRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUMEN POMPES FUNبBRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUMEN POMPES FUNبBRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUMEN POMPES FUNبBRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUMEN POMPES FUNبBRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUMEN POMPES FUNبBRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUMEN POMPES FUNبBRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUMEN POMPES FUNبBRES
Products information LUMEN POMPES FUNبBRES

BTW identificatienummer (tax): BE02859985351
Ondernemingsnummer: 2285125732
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUMEN POMPES FUNبBRES
(Get full report from official database of BE for LUMEN POMPES FUNبBRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUMEN POMPES FUNبBRES
Addition kinds of activities for LUMEN POMPES FUNبBRES

573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
17990402. Stellingen | Scaffolding
50219902. Stoelen | Chairs
72991104. Porter service | Porter service

Werken bij LUMEN POMPES FUNبBRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUMEN POMPES FUNبBRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUMEN POMPES FUNبBRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUMEN POMPES FUNبBRES. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

 • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

 • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

 • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

 • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

 • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

 • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AZ Delta

  Type: Vaste Job

  De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van LUMEN POMPES FUNبBRES in sociale netwerken
Look for responds of LUMEN POMPES FUNبBRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUMEN POMPES FUNبBRES. Laat een reactie achter voor LUMEN POMPES FUNبBRES. LUMEN POMPES FUNبBRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUMEN POMPES FUNبBRES. Leave a respond for LUMEN POMPES FUNبBRES. LUMEN POMPES FUNبBRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUMEN POMPES FUNبBRES op de google maps. Adres en contacten LUMEN POMPES FUNبBRES
Location of LUMEN POMPES FUNبBRES on the google maps. Address and contacts of LUMEN POMPES FUNبBRES

Andere gerelateerde bedrijven als come LUMEN POMPES FUNبBRES LUMEN POMPES FUNبBRES: HUIS POELMANS | GARAGE FROMONT | PHILIP DELAMEILLEURE | NORBERT BOEVE | A.W.S.

Other related companies as LUMEN POMPES FUNبBRES: HUIS POELMANS | GARAGE FROMONT | PHILIP DELAMEILLEURE | NORBERT BOEVE | A.W.S.

LUMEN POMPES FUNبBRES is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUMEN POMPES FUNبBRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859985351. Het bedrijf LUMEN POMPES FUNبBRES bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LUMEN POMPES FUNبBRES is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUMEN POMPES FUNبBRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUMEN POMPES FUNبBRES, openstaande posities, locatie van LUMEN POMPES FUNبBRES op de kaart.

LUMEN POMPES FUNبBRES is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUMEN POMPES FUNبBRES, company assigned to the tax number BE02859985351. The company LUMEN POMPES FUNبBRES is located at the address: CHAUSSةE DE MONS 473; 7810; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LUMEN POMPES FUNبBRES is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUMEN POMPES FUNبBRES is not available. You also can look at reviews of LUMEN POMPES FUNبBRES, open positions, location of LUMEN POMPES FUNبBRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUMEN POMPES FUNبBRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUMEN POMPES FUNبBRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUMEN POMPES FUNبBRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUMEN POMPES FUNبBRES, employees, financial statistics.