FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER

Contactgegevens FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE-BAUDRUX 19; 6720; HABAY, België

Telefoon (phone): 63422176 (+32-63422176) 63422176 (+32-63422176)

Fax (fax): +32 (60) 593-16-76 +32 (60) 593-16-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER
Products information FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER

BTW identificatienummer (tax): BE07010620117
Ondernemingsnummer: 4686737060
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER
(Get full report from official database of BE for FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER
Addition kinds of activities for FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER

399599. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
29110405. Paraffine | Paraffin wax
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table

Werken bij FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

Zoek naar antwoorden van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER in sociale netwerken
Look for responds of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Laat een reactie achter voor FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. Leave a respond for FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER. FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER op de google maps. Adres en contacten FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER
Location of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER on the google maps. Address and contacts of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: Mager SPRL | Groenhof | ARTIS HISTORIA | BUYTAERT ALBERT | GODIN (LE) FRITERIE

Other related companies as FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER: Mager SPRL | Groenhof | ARTIS HISTORIA | BUYTAERT ALBERT | GODIN (LE) FRITERIE

FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07010620117. Het bedrijf FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER bevindt zich op het adres: RUE EMILE-BAUDRUX 19; 6720; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, openstaande posities, locatie van FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER op de kaart.

FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, company assigned to the tax number BE07010620117. The company FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is located at the address: RUE EMILE-BAUDRUX 19; 6720; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER is not available. You also can look at reviews of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, open positions, location of FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةRAIL. BURG-ROLLINGER, employees, financial statistics.