BUREAU VAN GOETHEM & CO

Contactgegevens BUREAU VAN GOETHEM & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN GOETHEM & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN GOETHEM & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 154; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32338848 32338848

Fax (fax): +32 (60) 447-72-24 +32 (60) 447-72-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN GOETHEM & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN GOETHEM & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN GOETHEM & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN GOETHEM & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN GOETHEM & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN GOETHEM & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN GOETHEM & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN GOETHEM & CO
Products information BUREAU VAN GOETHEM & CO

BTW identificatienummer (tax): BE05041595458
Ondernemingsnummer: 5291809082
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Bureaux de Change.. Services: Consultants en Investissements.

Product categorie (product category): Services financiers. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN GOETHEM & CO
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN GOETHEM & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN GOETHEM & CO
Addition kinds of activities for BUREAU VAN GOETHEM & CO

311103. Lederverwerking | Leather processing
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij BUREAU VAN GOETHEM & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN GOETHEM & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN GOETHEM & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN GOETHEM & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN GOETHEM & CO in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN GOETHEM & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN GOETHEM & CO. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN GOETHEM & CO. BUREAU VAN GOETHEM & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN GOETHEM & CO. Leave a respond for BUREAU VAN GOETHEM & CO. BUREAU VAN GOETHEM & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN GOETHEM & CO op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN GOETHEM & CO
Location of BUREAU VAN GOETHEM & CO on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN GOETHEM & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN GOETHEM & CO BUREAU VAN GOETHEM & CO: ETANG DE VIRELLES | Elkova BVBA | Yes Sir ! | BRUIDSCOUTURE MIET | Verlaet L

Other related companies as BUREAU VAN GOETHEM & CO: ETANG DE VIRELLES | Elkova BVBA | Yes Sir ! | BRUIDSCOUTURE MIET | Verlaet L

BUREAU VAN GOETHEM & CO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN GOETHEM & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05041595458. Het bedrijf BUREAU VAN GOETHEM & CO bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 154; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services financiers. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Change.. Services: Consultants en Investissements..
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN GOETHEM & CO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN GOETHEM & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN GOETHEM & CO, openstaande posities, locatie van BUREAU VAN GOETHEM & CO op de kaart.

BUREAU VAN GOETHEM & CO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN GOETHEM & CO, company assigned to the tax number BE05041595458. The company BUREAU VAN GOETHEM & CO is located at the address: FRANKRIJKLEI 154; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services financiers. Gestion de portefeuilles and fortunes, conseils en placements. List of products are Services: Bureaux de Change.. Services: Consultants en Investissements..
The main activity of BUREAU VAN GOETHEM & CO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN GOETHEM & CO is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN GOETHEM & CO, open positions, location of BUREAU VAN GOETHEM & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN GOETHEM & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN GOETHEM & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN GOETHEM & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN GOETHEM & CO, employees, financial statistics.