FLINFORMATION DATA SA

Contactgegevens FLINFORMATION DATA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINFORMATION DATA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINFORMATION DATA SA

Regio (region): Hoeilaart, België

Adres (address): Terhulpsesteenweg 6a 1560 Hoeilaart - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-40-34-60 32-26-40-34-60

Fax (fax): 32-26-48-34-08 32-26-48-34-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINFORMATION DATA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINFORMATION DATA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINFORMATION DATA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINFORMATION DATA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINFORMATION DATA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINFORMATION DATA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINFORMATION DATA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINFORMATION DATA SA
Products information FLINFORMATION DATA SA

BTW identificatienummer (tax): BE04276672363
Ondernemingsnummer: 8261138916
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLINFORMATION DATA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Polling institutes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINFORMATION DATA SA
(Get full report from official database of BE for FLINFORMATION DATA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINFORMATION DATA SA
Addition kinds of activities for FLINFORMATION DATA SA

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
50740103. Water verzachters | Water softeners
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij FLINFORMATION DATA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINFORMATION DATA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINFORMATION DATA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINFORMATION DATA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van FLINFORMATION DATA SA in sociale netwerken
Look for responds of FLINFORMATION DATA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINFORMATION DATA SA. Laat een reactie achter voor FLINFORMATION DATA SA. FLINFORMATION DATA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINFORMATION DATA SA. Leave a respond for FLINFORMATION DATA SA. FLINFORMATION DATA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINFORMATION DATA SA op de google maps. Adres en contacten FLINFORMATION DATA SA
Location of FLINFORMATION DATA SA on the google maps. Address and contacts of FLINFORMATION DATA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINFORMATION DATA SA FLINFORMATION DATA SA: D.B.R. BVBA | MARIA HOFMANS | JOSEPH VAN ROOSBROECK | GARAGE VAN ROOSENBROECK | WAELKENS P

Other related companies as FLINFORMATION DATA SA: D.B.R. BVBA | MARIA HOFMANS | JOSEPH VAN ROOSBROECK | GARAGE VAN ROOSENBROECK | WAELKENS P

FLINFORMATION DATA SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINFORMATION DATA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276672363. Het bedrijf FLINFORMATION DATA SA bevindt zich op het adres: Terhulpsesteenweg 6a 1560 Hoeilaart - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Polling institutes. Producten gemaakt in FLINFORMATION DATA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINFORMATION DATA SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINFORMATION DATA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINFORMATION DATA SA, openstaande posities, locatie van FLINFORMATION DATA SA op de kaart.

FLINFORMATION DATA SA is a company, that was registered 2017 in Hoeilaart region, Belgium. Full name of company is FLINFORMATION DATA SA, company assigned to the tax number BE04276672363. The company FLINFORMATION DATA SA is located at the address: Terhulpsesteenweg 6a 1560 Hoeilaart - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Polling institutes. Products created in FLINFORMATION DATA SA were not found.
The main activity of FLINFORMATION DATA SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINFORMATION DATA SA is not available. You also can look at reviews of FLINFORMATION DATA SA, open positions, location of FLINFORMATION DATA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINFORMATION DATA SA, Hoeilaart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINFORMATION DATA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINFORMATION DATA SA, Hoeilaart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINFORMATION DATA SA, employees, financial statistics.