LUC BECK GRIMEERSTUDIO

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • LUC BECK GRIMEERSTUDIO
Private companiesUnited States Postal Service • LUC BECK GRIMEERSTUDIO

Contactgegevens LUC BECK GRIMEERSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BECK GRIMEERSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BECK GRIMEERSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLLENUSSTRAAT 12; 3510; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11851485 (+32-11851485) 11851485 (+32-11851485)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BECK GRIMEERSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BECK GRIMEERSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BECK GRIMEERSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BECK GRIMEERSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BECK GRIMEERSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BECK GRIMEERSTUDIO
Products information LUC BECK GRIMEERSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Maquilleurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Services divers aux personnes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BECK GRIMEERSTUDIO
(Get full report from official database of BE for LUC BECK GRIMEERSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BECK GRIMEERSTUDIO
Addition kinds of activities for LUC BECK GRIMEERSTUDIO

20219901. Boter olie | Butter oil
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
39659905. Rits | Zipper
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services

Werken bij LUC BECK GRIMEERSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BECK GRIMEERSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LUC BECK GRIMEERSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of LUC BECK GRIMEERSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Laat een reactie achter voor LUC BECK GRIMEERSTUDIO. LUC BECK GRIMEERSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BECK GRIMEERSTUDIO. Leave a respond for LUC BECK GRIMEERSTUDIO. LUC BECK GRIMEERSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BECK GRIMEERSTUDIO op de google maps. Adres en contacten LUC BECK GRIMEERSTUDIO
Location of LUC BECK GRIMEERSTUDIO on the google maps. Address and contacts of LUC BECK GRIMEERSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BECK GRIMEERSTUDIO LUC BECK GRIMEERSTUDIO: BOULANGERIE KARINE & WIM | Carry-Sac | Testelmans | Ifergan | ANDRE GOVAERTS

Other related companies as LUC BECK GRIMEERSTUDIO: BOULANGERIE KARINE & WIM | Carry-Sac | Testelmans | Ifergan | ANDRE GOVAERTS

LUC BECK GRIMEERSTUDIO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BECK GRIMEERSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf LUC BECK GRIMEERSTUDIO bevindt zich op het adres: POLLENUSSTRAAT 12; 3510; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services divers aux personnes. Lijst met producten zijn Services: Maquilleurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van LUC BECK GRIMEERSTUDIO is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BECK GRIMEERSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BECK GRIMEERSTUDIO, openstaande posities, locatie van LUC BECK GRIMEERSTUDIO op de kaart.

LUC BECK GRIMEERSTUDIO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BECK GRIMEERSTUDIO, company assigned to the tax number BE06369567871. The company LUC BECK GRIMEERSTUDIO is located at the address: POLLENUSSTRAAT 12; 3510; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services divers aux personnes. List of products are Services: Maquilleurs pour Enfants..
The main activity of LUC BECK GRIMEERSTUDIO is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BECK GRIMEERSTUDIO is not available. You also can look at reviews of LUC BECK GRIMEERSTUDIO, open positions, location of LUC BECK GRIMEERSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BECK GRIMEERSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BECK GRIMEERSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BECK GRIMEERSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BECK GRIMEERSTUDIO, employees, financial statistics.