OFF ROAD ORGANISATION

Contactgegevens OFF ROAD ORGANISATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFF ROAD ORGANISATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFF ROAD ORGANISATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GOUDINIERE 5; 7542; MONT-SAINT-AUBERT, België

Telefoon (phone): 69859079 (+32-69859079) 69859079 (+32-69859079)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFF ROAD ORGANISATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFF ROAD ORGANISATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFF ROAD ORGANISATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFF ROAD ORGANISATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFF ROAD ORGANISATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFF ROAD ORGANISATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFF ROAD ORGANISATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFF ROAD ORGANISATION
Products information OFF ROAD ORGANISATION

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Films: Films ةducatifs, Films D'Entreprise, Films Publicitaires, Documentaires, Vidéos. Types de Supports: Cassette Vidéo, CD-ROM.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises. Production de films, téléfilms and vidéos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFF ROAD ORGANISATION
(Get full report from official database of BE for OFF ROAD ORGANISATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFF ROAD ORGANISATION
Addition kinds of activities for OFF ROAD ORGANISATION

14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
27890100. Display montage | Display mounting
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
59990401. kijker | Binoculars
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec
83220701. Vereniging voor gehandicapten | Association for the handicapped
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij OFF ROAD ORGANISATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFF ROAD ORGANISATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFF ROAD ORGANISATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFF ROAD ORGANISATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog naar: [email protected]

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van OFF ROAD ORGANISATION in sociale netwerken
Look for responds of OFF ROAD ORGANISATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFF ROAD ORGANISATION. Laat een reactie achter voor OFF ROAD ORGANISATION. OFF ROAD ORGANISATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFF ROAD ORGANISATION. Leave a respond for OFF ROAD ORGANISATION. OFF ROAD ORGANISATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFF ROAD ORGANISATION op de google maps. Adres en contacten OFF ROAD ORGANISATION
Location of OFF ROAD ORGANISATION on the google maps. Address and contacts of OFF ROAD ORGANISATION

Andere gerelateerde bedrijven als come OFF ROAD ORGANISATION OFF ROAD ORGANISATION: YVETTE CARDON | TIBUNAL PREMI?RE INSTANCE/JUSTICE DE PAIX | INTERIEUR MARTENS BVBA | GIELEN | Ciseaux Rouges

Other related companies as OFF ROAD ORGANISATION: YVETTE CARDON | TIBUNAL PREMI?RE INSTANCE/JUSTICE DE PAIX | INTERIEUR MARTENS BVBA | GIELEN | Ciseaux Rouges

OFF ROAD ORGANISATION is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OFF ROAD ORGANISATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf OFF ROAD ORGANISATION bevindt zich op het adres: RUE DE LA GOUDINIERE 5; 7542; MONT-SAINT-AUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Production de films, téléfilms and vidéos. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Films: Films ةducatifs, Films D'Entreprise, Films Publicitaires, Documentaires, Vidéos. Types de Supports: Cassette Vidéo, CD-ROM..
De hoofdactiviteit van OFF ROAD ORGANISATION is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFF ROAD ORGANISATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFF ROAD ORGANISATION, openstaande posities, locatie van OFF ROAD ORGANISATION op de kaart.

OFF ROAD ORGANISATION is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is OFF ROAD ORGANISATION, company assigned to the tax number BE05420623779. The company OFF ROAD ORGANISATION is located at the address: RUE DE LA GOUDINIERE 5; 7542; MONT-SAINT-AUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services divers aux entreprises. Production de films, téléfilms and vidéos. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types de Films: Films ةducatifs, Films D'Entreprise, Films Publicitaires, Documentaires, Vidéos. Types de Supports: Cassette Vidéo, CD-ROM..
The main activity of OFF ROAD ORGANISATION is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OFF ROAD ORGANISATION is not available. You also can look at reviews of OFF ROAD ORGANISATION, open positions, location of OFF ROAD ORGANISATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFF ROAD ORGANISATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFF ROAD ORGANISATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFF ROAD ORGANISATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFF ROAD ORGANISATION, employees, financial statistics.