BUREAU GةRARD

Contactgegevens BUREAU GةRARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GةRARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GةRARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAL. DE LA PORTE LOUISE 203B8; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25137700 (+32-25137700) 25137700 (+32-25137700)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GةRARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GةRARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GةRARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GةRARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GةRARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GةRARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GةRARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GةRARD
Products information BUREAU GةRARD

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Agents d'Opérations Commerciales.. Services: Experts.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux, Bureaux.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GةRARD
(Get full report from official database of BE for BUREAU GةRARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GةRARD
Addition kinds of activities for BUREAU GةRARD

351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
20410110. roggebloem | Rye flour
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)

Werken bij BUREAU GةRARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GةRARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GةRARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GةRARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van BUREAU GةRARD in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GةRARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GةRARD. Laat een reactie achter voor BUREAU GةRARD. BUREAU GةRARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GةRARD. Leave a respond for BUREAU GةRARD. BUREAU GةRARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GةRARD op de google maps. Adres en contacten BUREAU GةRARD
Location of BUREAU GةRARD on the google maps. Address and contacts of BUREAU GةRARD

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GةRARD BUREAU GةRARD: BAWIN-DHEUR | DENTSPLY SC - MR F BERTRAND SC | Maesservice BVBA | ROLAND WAUTRECQ | L. DANG-DUY

Other related companies as BUREAU GةRARD: BAWIN-DHEUR | DENTSPLY SC - MR F BERTRAND SC | Maesservice BVBA | ROLAND WAUTRECQ | L. DANG-DUY

BUREAU GةRARD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GةRARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf BUREAU GةRARD bevindt zich op het adres: GAL. DE LA PORTE LOUISE 203B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. Lijst met producten zijn Services: Agents d'Opérations Commerciales.. Services: Experts.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux, Bureaux..
De hoofdactiviteit van BUREAU GةRARD is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GةRARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GةRARD, openstaande posities, locatie van BUREAU GةRARD op de kaart.

BUREAU GةRARD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GةRARD, company assigned to the tax number BE03742462158. The company BUREAU GةRARD is located at the address: GAL. DE LA PORTE LOUISE 203B8; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services divers aux entreprises. Editeurs de revues and périodiques. Editeurs de journaux. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Agences immobilières. List of products are Services: Agents d'Opérations Commerciales.. Services: Experts.. Type de Biens Immobiliers: Espaces Commerciaux, Bureaux..
The main activity of BUREAU GةRARD is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GةRARD is not available. You also can look at reviews of BUREAU GةRARD, open positions, location of BUREAU GةRARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GةRARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GةRARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GةRARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GةRARD, employees, financial statistics.