ROULARTA EVENTS

Contactgegevens ROULARTA EVENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROULARTA EVENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROULARTA EVENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEARCH PARK ZELLIK: DE HAAK; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 24675611 (+32-24675611) 24675611 (+32-24675611)

Fax (fax): +32 (51) 376-32-63 +32 (51) 376-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROULARTA EVENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROULARTA EVENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROULARTA EVENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROULARTA EVENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROULARTA EVENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROULARTA EVENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROULARTA EVENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROULARTA EVENTS
Products information ROULARTA EVENTS

BTW identificatienummer (tax): BE05469512939
Ondernemingsnummer: 7027099609
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences.

Product categorie (product category): Services divers aux entreprises. Editeurs de journaux. Organisation de salons, expositions and bourses. Editeurs de revues and périodiques. Production and diffusion de programmes radio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROULARTA EVENTS
(Get full report from official database of BE for ROULARTA EVENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROULARTA EVENTS
Addition kinds of activities for ROULARTA EVENTS

20150301. Egg albumen | Egg albumen
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij ROULARTA EVENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROULARTA EVENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROULARTA EVENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROULARTA EVENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Werfleider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

Zoek naar antwoorden van ROULARTA EVENTS in sociale netwerken
Look for responds of ROULARTA EVENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROULARTA EVENTS. Laat een reactie achter voor ROULARTA EVENTS. ROULARTA EVENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROULARTA EVENTS. Leave a respond for ROULARTA EVENTS. ROULARTA EVENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROULARTA EVENTS op de google maps. Adres en contacten ROULARTA EVENTS
Location of ROULARTA EVENTS on the google maps. Address and contacts of ROULARTA EVENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROULARTA EVENTS ROULARTA EVENTS: BVBA DE KOSTER ZAADHANDEL | ANDRE BOUGARD | OLIVIER RAMLOT | EURHEPAC | MAISON GALET & FILS

Other related companies as ROULARTA EVENTS: BVBA DE KOSTER ZAADHANDEL | ANDRE BOUGARD | OLIVIER RAMLOT | EURHEPAC | MAISON GALET & FILS

ROULARTA EVENTS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROULARTA EVENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05469512939. Het bedrijf ROULARTA EVENTS bevindt zich op het adres: RESEARCH PARK ZELLIK: DE HAAK; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services divers aux entreprises. Editeurs de journaux. Organisation de salons, expositions and bourses. Editeurs de revues and périodiques. Production and diffusion de programmes radio. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences..
De hoofdactiviteit van ROULARTA EVENTS is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROULARTA EVENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROULARTA EVENTS, openstaande posities, locatie van ROULARTA EVENTS op de kaart.

ROULARTA EVENTS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROULARTA EVENTS, company assigned to the tax number BE05469512939. The company ROULARTA EVENTS is located at the address: RESEARCH PARK ZELLIK: DE HAAK; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services divers aux entreprises. Editeurs de journaux. Organisation de salons, expositions and bourses. Editeurs de revues and périodiques. Production and diffusion de programmes radio. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Types d´Evénements: Séminaires, Conférences..
The main activity of ROULARTA EVENTS is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROULARTA EVENTS is not available. You also can look at reviews of ROULARTA EVENTS, open positions, location of ROULARTA EVENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROULARTA EVENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROULARTA EVENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROULARTA EVENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROULARTA EVENTS, employees, financial statistics.