FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

Contactgegevens FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

Regio (region): Mons, België

Adres (address): R. De Mons 80 7090 S-Gravenbrakel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-55-21-46 32-67-55-21-46

Fax (fax): 32-67-56-03-00 32-67-56-03-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL
Products information FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07818115234
Ondernemingsnummer: 2149993896
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL
(Get full report from official database of BE for FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL
Addition kinds of activities for FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

20529909. Matzoths | Matzoths
28430201. Lederafwerking | Leather finishing agents
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
30520300. Rubber belting | Rubber belting
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning

Werken bij FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Laat een reactie achter voor FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. Leave a respond for FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL. FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL op de google maps. Adres en contacten FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL
Location of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL on the google maps. Address and contacts of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: MAISON LES INTEMPORELS | Nid d'Izel (Le) | SABIN BOUMANS | Donnay & Fils | MONTOISY L & ASSOCIES

Other related companies as FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL: MAISON LES INTEMPORELS | Nid d'Izel (Le) | SABIN BOUMANS | Donnay & Fils | MONTOISY L & ASSOCIES

FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818115234. Het bedrijf FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL bevindt zich op het adres: R. De Mons 80 7090 S-Gravenbrakel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, openstaande posities, locatie van FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL op de kaart.

FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is a company, that was registered 2016 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, company assigned to the tax number BE07818115234. The company FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is located at the address: R. De Mons 80 7090 S-Gravenbrakel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Education. Products created in FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL were not found.
The main activity of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL is not available. You also can look at reviews of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, open positions, location of FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENSEIGNEMENT CATHOLIQUE DIOCESAIN SAINT GABRIEL ASBL, employees, financial statistics.