L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST
Private companiesEating and Drinking Places • L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

Contactgegevens L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHURHOVENVELD 4380; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11696922 (+32-11696922) 11696922 (+32-11696922)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST
Products information L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Services de sécurité and entreprises de gardiennage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST
(Get full report from official database of BE for L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST
Addition kinds of activities for L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
20829904. Dichtbij bier | Near beer
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
31990301. Riem veters, leer | Belt laces, leather
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals

Werken bij L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST in sociale netwerken
Look for responds of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Laat een reactie achter voor L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. Leave a respond for L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST. L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST op de google maps. Adres en contacten L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST
Location of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST on the google maps. Address and contacts of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: Falque A | COIFFURE SABY | GIFTS & DESIGN | CHRISTY NEVEN | private

Other related companies as L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST: Falque A | COIFFURE SABY | GIFTS & DESIGN | CHRISTY NEVEN | private

L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST bevindt zich op het adres: SCHURHOVENVELD 4380; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Producten gemaakt in L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, openstaande posities, locatie van L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST op de kaart.

L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, company assigned to the tax number BE09778625488. The company L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is located at the address: SCHURHOVENVELD 4380; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services de sécurité and entreprises de gardiennage. Products created in L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST were not found.
The main activity of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST is not available. You also can look at reviews of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, open positions, location of L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.B.D. LIMBURGSE BEWAKINGS DIENST, employees, financial statistics.