FLENDEMOL BELGIË NV

Contactgegevens FLENDEMOL BELGIË NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENDEMOL BELGIË NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENDEMOL BELGIË NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Schaliënhoevedreef 20e 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-65-20-00 32-15-65-20-00

Fax (fax): 32-15-65-20-01 32-15-65-20-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENDEMOL BELGIË NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENDEMOL BELGIË NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENDEMOL BELGIË NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENDEMOL BELGIË NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENDEMOL BELGIË NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENDEMOL BELGIË NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENDEMOL BELGIË NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENDEMOL BELGIË NV
Products information FLENDEMOL BELGIË NV

BTW identificatienummer (tax): BE05265991210
Ondernemingsnummer: 9604217529
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLENDEMOL BELGIË NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Film production

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENDEMOL BELGIË NV
(Get full report from official database of BE for FLENDEMOL BELGIË NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENDEMOL BELGIË NV
Addition kinds of activities for FLENDEMOL BELGIË NV

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij FLENDEMOL BELGIË NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENDEMOL BELGIË NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENDEMOL BELGIË NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENDEMOL BELGIË NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van FLENDEMOL BELGIË NV in sociale netwerken
Look for responds of FLENDEMOL BELGIË NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENDEMOL BELGIË NV. Laat een reactie achter voor FLENDEMOL BELGIË NV. FLENDEMOL BELGIË NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENDEMOL BELGIË NV. Leave a respond for FLENDEMOL BELGIË NV. FLENDEMOL BELGIË NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENDEMOL BELGIË NV op de google maps. Adres en contacten FLENDEMOL BELGIË NV
Location of FLENDEMOL BELGIË NV on the google maps. Address and contacts of FLENDEMOL BELGIË NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENDEMOL BELGIË NV FLENDEMOL BELGIË NV: GESBANQUE | FE. PROMOGAG | Demoitié Y | HANS DE ROO | L. MASIER

Other related companies as FLENDEMOL BELGIË NV: GESBANQUE | FE. PROMOGAG | Demoitié Y | HANS DE ROO | L. MASIER

FLENDEMOL BELGIË NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENDEMOL BELGIË NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265991210. Het bedrijf FLENDEMOL BELGIË NV bevindt zich op het adres: Schaliënhoevedreef 20e 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Film production. Producten gemaakt in FLENDEMOL BELGIË NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENDEMOL BELGIË NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENDEMOL BELGIË NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENDEMOL BELGIË NV, openstaande posities, locatie van FLENDEMOL BELGIË NV op de kaart.

FLENDEMOL BELGIË NV is a company, that was registered 1985 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLENDEMOL BELGIË NV, company assigned to the tax number BE05265991210. The company FLENDEMOL BELGIË NV is located at the address: Schaliënhoevedreef 20e 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Film production. Products created in FLENDEMOL BELGIË NV were not found.
The main activity of FLENDEMOL BELGIË NV is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENDEMOL BELGIË NV is not available. You also can look at reviews of FLENDEMOL BELGIË NV, open positions, location of FLENDEMOL BELGIË NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENDEMOL BELGIË NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENDEMOL BELGIË NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENDEMOL BELGIË NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENDEMOL BELGIË NV, employees, financial statistics.