FLEML PRODUCTIONS NV

Contactgegevens FLEML PRODUCTIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEML PRODUCTIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEML PRODUCTIONS NV

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Oudestraat 147, Internal Postal Box 3 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-61-71-10 32-16-61-71-10

Fax (fax): 32-16-60-88-61 32-16-60-88-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEML PRODUCTIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEML PRODUCTIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEML PRODUCTIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEML PRODUCTIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEML PRODUCTIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEML PRODUCTIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEML PRODUCTIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEML PRODUCTIONS NV
Products information FLEML PRODUCTIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02697387695
Ondernemingsnummer: 4987762451
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLEML PRODUCTIONS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Trade organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEML PRODUCTIONS NV
(Get full report from official database of BE for FLEML PRODUCTIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEML PRODUCTIONS NV
Addition kinds of activities for FLEML PRODUCTIONS NV

283303. antibiotica | Antibiotics
753201. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services
22810210. Saran garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Saran yarn, spun: made from purchased staple
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
51690503. Sealants | Sealants

Werken bij FLEML PRODUCTIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEML PRODUCTIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEML PRODUCTIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEML PRODUCTIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • HUISHOUDHULP regio ZWEVEZELE (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van FLEML PRODUCTIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEML PRODUCTIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEML PRODUCTIONS NV. Laat een reactie achter voor FLEML PRODUCTIONS NV. FLEML PRODUCTIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEML PRODUCTIONS NV. Leave a respond for FLEML PRODUCTIONS NV. FLEML PRODUCTIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEML PRODUCTIONS NV op de google maps. Adres en contacten FLEML PRODUCTIONS NV
Location of FLEML PRODUCTIONS NV on the google maps. Address and contacts of FLEML PRODUCTIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEML PRODUCTIONS NV FLEML PRODUCTIONS NV: JEAN-CLAUDE BUYS | COIFFURE LA RE-NAISSANCE | Caprice (Le) | Aluminium Perfect BVBA | De Vosvijvers

Other related companies as FLEML PRODUCTIONS NV: JEAN-CLAUDE BUYS | COIFFURE LA RE-NAISSANCE | Caprice (Le) | Aluminium Perfect BVBA | De Vosvijvers

FLEML PRODUCTIONS NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEML PRODUCTIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02697387695. Het bedrijf FLEML PRODUCTIONS NV bevindt zich op het adres: Oudestraat 147, Internal Postal Box 3 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Trade organisations. Producten gemaakt in FLEML PRODUCTIONS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEML PRODUCTIONS NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEML PRODUCTIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEML PRODUCTIONS NV, openstaande posities, locatie van FLEML PRODUCTIONS NV op de kaart.

FLEML PRODUCTIONS NV is a company, that was registered 2014 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is FLEML PRODUCTIONS NV, company assigned to the tax number BE02697387695. The company FLEML PRODUCTIONS NV is located at the address: Oudestraat 147, Internal Postal Box 3 3190 Boortmeerbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Trade organisations. Products created in FLEML PRODUCTIONS NV were not found.
The main activity of FLEML PRODUCTIONS NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEML PRODUCTIONS NV is not available. You also can look at reviews of FLEML PRODUCTIONS NV, open positions, location of FLEML PRODUCTIONS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEML PRODUCTIONS NV, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEML PRODUCTIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEML PRODUCTIONS NV, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEML PRODUCTIONS NV, employees, financial statistics.