ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv
Private companiesTextile Mill Products • ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

Contactgegevens ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaseikersteenweg 233; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 011 42 10 33; 089 72 23 02 (+32-011 42 10 33; 089 72 23 02) 011 42 10 33; 089 72 23 02 (+32-011 42 10 33; 089 72 23 02)

Fax (fax): 089 72 23 03 (+32-089 72 23 03) 089 72 23 03 (+32-089 72 23 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv
Products information ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

BTW identificatienummer (tax): BE02564727783
Ondernemingsnummer: 2768798828
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv
(Get full report from official database of BE for ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv
Addition kinds of activities for ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
28139908. Lachgas | Nitrous oxide
34420400. Metalen deuren | Metal doors
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

Zoek naar antwoorden van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv in sociale netwerken
Look for responds of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Laat een reactie achter voor ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. Leave a respond for ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv. ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv op de google maps. Adres en contacten ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv
Location of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv on the google maps. Address and contacts of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: SCAGRAPHIC | BON-APPETIT | Muriel | THIERRY ROELANDTS | G. PUTZEYS

Other related companies as ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv: SCAGRAPHIC | BON-APPETIT | Muriel | THIERRY ROELANDTS | G. PUTZEYS

ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564727783. Het bedrijf ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv bevindt zich op het adres: Maaseikersteenweg 233; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Service stations. Producten gemaakt in ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, openstaande posities, locatie van ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv op de kaart.

ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, company assigned to the tax number BE02564727783. The company ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is located at the address: Maaseikersteenweg 233; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Service stations. Products created in ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv were not found.
The main activity of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv is not available. You also can look at reviews of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, open positions, location of ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSO-VANGRONSVELD LANAKEN nv, employees, financial statistics.