ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE

Contactgegevens ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bagattenstraat 47-49; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 68 51 (+32-09 233 68 51) 09 233 68 51 (+32-09 233 68 51)

Fax (fax): +32 (3) 702-92-98 +32 (3) 702-92-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE
Products information ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE

BTW identificatienummer (tax): BE09898925781
Ondernemingsnummer: 5874359130
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Rest homes

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE
(Get full report from official database of BE for ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE
Addition kinds of activities for ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE

07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
14790202. Pyrrhotiet mijnbouw | Pyrrhotite mining
15319905. Townhouse ontwikkelaars | Townhouse developers
23899904. Jarretelles | Garter belts
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)

Werken bij ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE in sociale netwerken
Look for responds of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Laat een reactie achter voor ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. Leave a respond for ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE. ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE op de google maps. Adres en contacten ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE
Location of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE on the google maps. Address and contacts of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: LIBRAIRIE DU BERLEUR | HENRICA | BUREAU ALUFLEX | RIK VANCOILLIE | BORREMANS ET FILS

Other related companies as ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE: LIBRAIRIE DU BERLEUR | HENRICA | BUREAU ALUFLEX | RIK VANCOILLIE | BORREMANS ET FILS

ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898925781. Het bedrijf ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE bevindt zich op het adres: Bagattenstraat 47-49; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Service residences. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, openstaande posities, locatie van ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, company assigned to the tax number BE09898925781. The company ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is located at the address: Bagattenstraat 47-49; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Service residences. List of products are Rest homes.
The main activity of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE is not available. You also can look at reviews of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, open positions, location of ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROZENDAEL SERVICE RESIDENTIE, employees, financial statistics.