RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN
Private companiesFurniture and Fixtures • RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

Contactgegevens RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizersplein 41; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 76 98 00 (+32-053 76 98 00) 053 76 98 00 (+32-053 76 98 00)

Fax (fax): +32 (53) 117-90-11 +32 (53) 117-90-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN
Products information RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

BTW identificatienummer (tax): BE08702789306
Ondernemingsnummer: 6494262695
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Rest homes

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN
(Get full report from official database of BE for RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN
Addition kinds of activities for RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
27820101. Accountboeken | Account books
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation

Werken bij RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Laat een reactie achter voor RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. Leave a respond for RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN. RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN op de google maps. Adres en contacten RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN
Location of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN on the google maps. Address and contacts of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: FORTIS | Fontaine T | NETWORK AND FRANCHISE CONSULT | SCHUTZ P sprl Ets | FRANS VAN DER BIEST

Other related companies as RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN: FORTIS | Fontaine T | NETWORK AND FRANCHISE CONSULT | SCHUTZ P sprl Ets | FRANS VAN DER BIEST

RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08702789306. Het bedrijf RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN bevindt zich op het adres: Keizersplein 41; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Service residences. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, openstaande posities, locatie van RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN op de kaart.

RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, company assigned to the tax number BE08702789306. The company RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is located at the address: Keizersplein 41; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Service residences. List of products are Rest homes.
The main activity of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN is not available. You also can look at reviews of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, open positions, location of RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENTIE DE KASTANJEVESTEN, employees, financial statistics.