FLGLAS CEYSSENS NV

Contactgegevens FLGLAS CEYSSENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGLAS CEYSSENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGLAS CEYSSENS NV

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Heuvelstr. 61 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-57-28-00 32-11-57-28-00

Fax (fax): 32-11-57-40-60 32-11-57-40-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGLAS CEYSSENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGLAS CEYSSENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGLAS CEYSSENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGLAS CEYSSENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGLAS CEYSSENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGLAS CEYSSENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGLAS CEYSSENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGLAS CEYSSENS NV
Products information FLGLAS CEYSSENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04276672363
Ondernemingsnummer: 8261138916
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLGLAS CEYSSENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plate glass and mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGLAS CEYSSENS NV
(Get full report from official database of BE for FLGLAS CEYSSENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGLAS CEYSSENS NV
Addition kinds of activities for FLGLAS CEYSSENS NV

225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
32310302. Reflector glazen kralen, voor snelwegborden of reflectoren | Reflector glass beads, for highway signs or reflectors
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies
97119907. Marine | Navy

Werken bij FLGLAS CEYSSENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGLAS CEYSSENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGLAS CEYSSENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGLAS CEYSSENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van FLGLAS CEYSSENS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGLAS CEYSSENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGLAS CEYSSENS NV. Laat een reactie achter voor FLGLAS CEYSSENS NV. FLGLAS CEYSSENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGLAS CEYSSENS NV. Leave a respond for FLGLAS CEYSSENS NV. FLGLAS CEYSSENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGLAS CEYSSENS NV op de google maps. Adres en contacten FLGLAS CEYSSENS NV
Location of FLGLAS CEYSSENS NV on the google maps. Address and contacts of FLGLAS CEYSSENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGLAS CEYSSENS NV FLGLAS CEYSSENS NV: Bahar Y | SWANNET LOUIS | Goethals | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | F. DE VISSCHER

Other related companies as FLGLAS CEYSSENS NV: Bahar Y | SWANNET LOUIS | Goethals | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | F. DE VISSCHER

FLGLAS CEYSSENS NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGLAS CEYSSENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276672363. Het bedrijf FLGLAS CEYSSENS NV bevindt zich op het adres: Heuvelstr. 61 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plate glass and mirrors. Producten gemaakt in FLGLAS CEYSSENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGLAS CEYSSENS NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGLAS CEYSSENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGLAS CEYSSENS NV, openstaande posities, locatie van FLGLAS CEYSSENS NV op de kaart.

FLGLAS CEYSSENS NV is a company, that was registered 2017 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is FLGLAS CEYSSENS NV, company assigned to the tax number BE04276672363. The company FLGLAS CEYSSENS NV is located at the address: Heuvelstr. 61 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plate glass and mirrors. Products created in FLGLAS CEYSSENS NV were not found.
The main activity of FLGLAS CEYSSENS NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGLAS CEYSSENS NV is not available. You also can look at reviews of FLGLAS CEYSSENS NV, open positions, location of FLGLAS CEYSSENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGLAS CEYSSENS NV, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGLAS CEYSSENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGLAS CEYSSENS NV, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGLAS CEYSSENS NV, employees, financial statistics.