Institut Notre Dame De La Mercie

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Institut Notre Dame De La Mercie
Private companiesEating and Drinking Places • Institut Notre Dame De La Mercie

Contactgegevens Institut Notre Dame De La Mercie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Notre Dame De La Mercie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Notre Dame De La Mercie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Forêt 2; 7603; Péruwelz (Bon-Secours), België

Telefoon (phone): 069 77 99 11 (+32-069 77 99 11) 069 77 99 11 (+32-069 77 99 11)

Fax (fax): 069 77 99 10 (+32-069 77 99 10) 069 77 99 10 (+32-069 77 99 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Notre Dame De La Mercie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Notre Dame De La Mercie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Notre Dame De La Mercie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Notre Dame De La Mercie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Notre Dame De La Mercie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Notre Dame De La Mercie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Notre Dame De La Mercie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Notre Dame De La Mercie
Products information Institut Notre Dame De La Mercie

BTW identificatienummer (tax): BE07987579345
Ondernemingsnummer: 8226806640
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Rest homes

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Notre Dame De La Mercie
(Get full report from official database of BE for Institut Notre Dame De La Mercie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Notre Dame De La Mercie
Addition kinds of activities for Institut Notre Dame De La Mercie

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
354601. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
34210101. Carving sets | Carving sets
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route

Werken bij Institut Notre Dame De La Mercie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Notre Dame De La Mercie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Notre Dame De La Mercie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Notre Dame De La Mercie. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Institut Notre Dame De La Mercie in sociale netwerken
Look for responds of Institut Notre Dame De La Mercie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Notre Dame De La Mercie. Laat een reactie achter voor Institut Notre Dame De La Mercie. Institut Notre Dame De La Mercie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Notre Dame De La Mercie. Leave a respond for Institut Notre Dame De La Mercie. Institut Notre Dame De La Mercie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Notre Dame De La Mercie op de google maps. Adres en contacten Institut Notre Dame De La Mercie
Location of Institut Notre Dame De La Mercie on the google maps. Address and contacts of Institut Notre Dame De La Mercie

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Notre Dame De La Mercie Institut Notre Dame De La Mercie: DE KREKEL | LUDOVICUS BROSENS | Karin Klein | DE FRUITCENTRALE | J.A. ONZE KLEINTJES

Other related companies as Institut Notre Dame De La Mercie: DE KREKEL | LUDOVICUS BROSENS | Karin Klein | DE FRUITCENTRALE | J.A. ONZE KLEINTJES

Institut Notre Dame De La Mercie is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Notre Dame De La Mercie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987579345. Het bedrijf Institut Notre Dame De La Mercie bevindt zich op het adres: Rue de la Forêt 2; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Service residences. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Institut Notre Dame De La Mercie is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Notre Dame De La Mercie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Notre Dame De La Mercie, openstaande posities, locatie van Institut Notre Dame De La Mercie op de kaart.

Institut Notre Dame De La Mercie is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut Notre Dame De La Mercie, company assigned to the tax number BE07987579345. The company Institut Notre Dame De La Mercie is located at the address: Rue de la Forêt 2; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Service residences. List of products are Rest homes.
The main activity of Institut Notre Dame De La Mercie is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Notre Dame De La Mercie is not available. You also can look at reviews of Institut Notre Dame De La Mercie, open positions, location of Institut Notre Dame De La Mercie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Notre Dame De La Mercie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Notre Dame De La Mercie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Notre Dame De La Mercie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Notre Dame De La Mercie, employees, financial statistics.