GLASBEDRIJF ROELANTS J.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • GLASBEDRIJF ROELANTS J.
Private companiesLeather and Leather Products • GLASBEDRIJF ROELANTS J.

Contactgegevens GLASBEDRIJF ROELANTS J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASBEDRIJF ROELANTS J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASBEDRIJF ROELANTS J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 210; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16551551 (+32-16551551) 16551551 (+32-16551551)

Fax (fax): +32 (64) 880-47-17 +32 (64) 880-47-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASBEDRIJF ROELANTS J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASBEDRIJF ROELANTS J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASBEDRIJF ROELANTS J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASBEDRIJF ROELANTS J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASBEDRIJF ROELANTS J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASBEDRIJF ROELANTS J.
Products information GLASBEDRIJF ROELANTS J.

BTW identificatienummer (tax): BE05879852294
Ondernemingsnummer: 2486999511
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GLASBEDRIJF ROELANTS J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASBEDRIJF ROELANTS J.
(Get full report from official database of BE for GLASBEDRIJF ROELANTS J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASBEDRIJF ROELANTS J.
Addition kinds of activities for GLASBEDRIJF ROELANTS J.

509103. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
26310000. Papierfabrieken | Paperboard mills
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive

Werken bij GLASBEDRIJF ROELANTS J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASBEDRIJF ROELANTS J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van GLASBEDRIJF ROELANTS J. in sociale netwerken
Look for responds of GLASBEDRIJF ROELANTS J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Laat een reactie achter voor GLASBEDRIJF ROELANTS J.. GLASBEDRIJF ROELANTS J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASBEDRIJF ROELANTS J.. Leave a respond for GLASBEDRIJF ROELANTS J.. GLASBEDRIJF ROELANTS J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASBEDRIJF ROELANTS J. op de google maps. Adres en contacten GLASBEDRIJF ROELANTS J.
Location of GLASBEDRIJF ROELANTS J. on the google maps. Address and contacts of GLASBEDRIJF ROELANTS J.

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASBEDRIJF ROELANTS J. GLASBEDRIJF ROELANTS J.: FRANK MELIS | Swim Trade | Nunez F | MONTACENTRE SA | Caf茅 le Tilleul

Other related companies as GLASBEDRIJF ROELANTS J.: FRANK MELIS | Swim Trade | Nunez F | MONTACENTRE SA | Caf茅 le Tilleul

GLASBEDRIJF ROELANTS J. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASBEDRIJF ROELANTS J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05879852294. Het bedrijf GLASBEDRIJF ROELANTS J. bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 210; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 606,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in GLASBEDRIJF ROELANTS J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLASBEDRIJF ROELANTS J. is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASBEDRIJF ROELANTS J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASBEDRIJF ROELANTS J., openstaande posities, locatie van GLASBEDRIJF ROELANTS J. op de kaart.

GLASBEDRIJF ROELANTS J. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASBEDRIJF ROELANTS J., company assigned to the tax number BE05879852294. The company GLASBEDRIJF ROELANTS J. is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 210; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 606,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Serres and speciale beglazing. Products created in GLASBEDRIJF ROELANTS J. were not found.
The main activity of GLASBEDRIJF ROELANTS J. is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASBEDRIJF ROELANTS J. is not available. You also can look at reviews of GLASBEDRIJF ROELANTS J., open positions, location of GLASBEDRIJF ROELANTS J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASBEDRIJF ROELANTS J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASBEDRIJF ROELANTS J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASBEDRIJF ROELANTS J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASBEDRIJF ROELANTS J., employees, financial statistics.