HOTEL LA FORET

Contactgegevens HOTEL LA FORET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL LA FORET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL LA FORET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Brunehault 3; 7020; Mons (Nimy), België

Telefoon (phone): 065 72 36 85 (+32-065 72 36 85) 065 72 36 85 (+32-065 72 36 85)

Fax (fax): 065 72 41 44 (+32-065 72 41 44) 065 72 41 44 (+32-065 72 41 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL LA FORET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL LA FORET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL LA FORET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL LA FORET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL LA FORET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL LA FORET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL LA FORET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL LA FORET
Products information HOTEL LA FORET

BTW identificatienummer (tax): BE05487915039
Ondernemingsnummer: 8956024169
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Hotels

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL LA FORET
(Get full report from official database of BE for HOTEL LA FORET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL LA FORET
Addition kinds of activities for HOTEL LA FORET

13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
73590100. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij HOTEL LA FORET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL LA FORET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL LA FORET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL LA FORET. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van HOTEL LA FORET in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL LA FORET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL LA FORET. Laat een reactie achter voor HOTEL LA FORET. HOTEL LA FORET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL LA FORET. Leave a respond for HOTEL LA FORET. HOTEL LA FORET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL LA FORET op de google maps. Adres en contacten HOTEL LA FORET
Location of HOTEL LA FORET on the google maps. Address and contacts of HOTEL LA FORET

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL LA FORET HOTEL LA FORET: Bokabo (Le) | PAX | Wallez M-A | DE WAELE-JANSSENS | JEAN-PIERRE DEGRENDELE

Other related companies as HOTEL LA FORET: Bokabo (Le) | PAX | Wallez M-A | DE WAELE-JANSSENS | JEAN-PIERRE DEGRENDELE

HOTEL LA FORET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL LA FORET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05487915039. Het bedrijf HOTEL LA FORET bevindt zich op het adres: Chaussée Brunehault 3; 7020; Mons (Nimy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Hotels.
De hoofdactiviteit van HOTEL LA FORET is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL LA FORET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL LA FORET, openstaande posities, locatie van HOTEL LA FORET op de kaart.

HOTEL LA FORET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL LA FORET, company assigned to the tax number BE05487915039. The company HOTEL LA FORET is located at the address: Chaussée Brunehault 3; 7020; Mons (Nimy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Hotels.
The main activity of HOTEL LA FORET is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL LA FORET is not available. You also can look at reviews of HOTEL LA FORET, open positions, location of HOTEL LA FORET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL LA FORET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL LA FORET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL LA FORET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL LA FORET, employees, financial statistics.