ARSOUILLE (FERME DE L')

Contactgegevens ARSOUILLE (FERME DE L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARSOUILLE (FERME DE L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

ARSOUILLE (FERME DE L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Grande Sambresse 5; 5020; Namur (Temploux), België

Telefoon (phone): 081 55 94 12; 081 56 69 26; 0477 18 85 32 (+32-081 55 94 12; 081 56 69 26; 0477 18 85 32) 081 55 94 12; 081 56 69 26; 0477 18 85 32 (+32-081 55 94 12; 081 56 69 26; 0477 18 85 32)

Fax (fax): 081 55 94 12 (+32-081 55 94 12) 081 55 94 12 (+32-081 55 94 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARSOUILLE (FERME DE L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARSOUILLE (FERME DE L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARSOUILLE (FERME DE L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARSOUILLE (FERME DE L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARSOUILLE (FERME DE L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARSOUILLE (FERME DE L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARSOUILLE (FERME DE L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARSOUILLE (FERME DE L')
Products information ARSOUILLE (FERME DE L')

BTW identificatienummer (tax): BE05866394042
Ondernemingsnummer: 1479278564
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Halls - Rental

Product categorie (product category): Seminars Organisation of

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARSOUILLE (FERME DE L')
(Get full report from official database of BE for ARSOUILLE (FERME DE L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor ARSOUILLE (FERME DE L')
Addition kinds of activities for ARSOUILLE (FERME DE L')

251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
28360304. vaccins | Vaccines
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
35310611. Schopladers | Shovel loaders
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components

Werken bij ARSOUILLE (FERME DE L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARSOUILLE (FERME DE L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARSOUILLE (FERME DE L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARSOUILLE (FERME DE L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van ARSOUILLE (FERME DE L') in sociale netwerken
Look for responds of ARSOUILLE (FERME DE L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARSOUILLE (FERME DE L'). Laat een reactie achter voor ARSOUILLE (FERME DE L'). ARSOUILLE (FERME DE L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARSOUILLE (FERME DE L'). Leave a respond for ARSOUILLE (FERME DE L'). ARSOUILLE (FERME DE L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARSOUILLE (FERME DE L') op de google maps. Adres en contacten ARSOUILLE (FERME DE L')
Location of ARSOUILLE (FERME DE L') on the google maps. Address and contacts of ARSOUILLE (FERME DE L')

Andere gerelateerde bedrijven als come ARSOUILLE (FERME DE L') ARSOUILLE (FERME DE L'): Fiscalion SPRL | PRE-PRESS OFFICE | GARAGE GENAUPARTS | BOULANGERIE DIAKOURAKIS | Crohin A

Other related companies as ARSOUILLE (FERME DE L'): Fiscalion SPRL | PRE-PRESS OFFICE | GARAGE GENAUPARTS | BOULANGERIE DIAKOURAKIS | Crohin A

ARSOUILLE (FERME DE L') is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARSOUILLE (FERME DE L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05866394042. Het bedrijf ARSOUILLE (FERME DE L') bevindt zich op het adres: Rue de la Grande Sambresse 5; 5020; Namur (Temploux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Seminars Organisation of. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van ARSOUILLE (FERME DE L') is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARSOUILLE (FERME DE L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARSOUILLE (FERME DE L'), openstaande posities, locatie van ARSOUILLE (FERME DE L') op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARSOUILLE (FERME DE L') is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARSOUILLE (FERME DE L'), company assigned to the tax number BE05866394042. The company ARSOUILLE (FERME DE L') is located at the address: Rue de la Grande Sambresse 5; 5020; Namur (Temploux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Seminars Organisation of. List of products are Halls - Rental.
The main activity of ARSOUILLE (FERME DE L') is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ARSOUILLE (FERME DE L') is not available. You also can look at reviews of ARSOUILLE (FERME DE L'), open positions, location of ARSOUILLE (FERME DE L') on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARSOUILLE (FERME DE L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARSOUILLE (FERME DE L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARSOUILLE (FERME DE L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARSOUILLE (FERME DE L'), employees, financial statistics.