Van Beveren NV

Contactgegevens Van Beveren NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beveren NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beveren NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Soignies 87; 7830; Silly (Hoves), België

Telefoon (phone): 02 395 57 01 (+32-02 395 57 01) 02 395 57 01 (+32-02 395 57 01)

Fax (fax): 02 395 66 92 (+32-02 395 66 92) 02 395 66 92 (+32-02 395 66 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beveren NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beveren NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beveren NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beveren NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beveren NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beveren NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beveren NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beveren NV
Products information Van Beveren NV

BTW identificatienummer (tax): BE03158813476
Ondernemingsnummer: 9966766357
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Beveren NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sections for doors and windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beveren NV
(Get full report from official database of BE for Van Beveren NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beveren NV
Addition kinds of activities for Van Beveren NV

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
12410100. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
20350202. Vruchten, Brined | Fruits, brined
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
50230101. Aluminumware | Aluminumware
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij Van Beveren NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beveren NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beveren NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beveren NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Van Beveren NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Beveren NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beveren NV. Laat een reactie achter voor Van Beveren NV. Van Beveren NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beveren NV. Leave a respond for Van Beveren NV. Van Beveren NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beveren NV op de google maps. Adres en contacten Van Beveren NV
Location of Van Beveren NV on the google maps. Address and contacts of Van Beveren NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beveren NV Van Beveren NV: BRASSERIE VAN LOOCK | GUIDO GOIJENS | Van Mullem Agroservice | DECO ROETS | V茅nitien (Le)

Other related companies as Van Beveren NV: BRASSERIE VAN LOOCK | GUIDO GOIJENS | Van Mullem Agroservice | DECO ROETS | V茅nitien (Le)

Van Beveren NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beveren NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03158813476. Het bedrijf Van Beveren NV bevindt zich op het adres: Chaussée de Soignies 87; 7830; Silly (Hoves). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sections for doors and windows. Producten gemaakt in Van Beveren NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Beveren NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beveren NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beveren NV, openstaande posities, locatie van Van Beveren NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Beveren NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Beveren NV, company assigned to the tax number BE03158813476. The company Van Beveren NV is located at the address: Chaussée de Soignies 87; 7830; Silly (Hoves). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sections for doors and windows. Products created in Van Beveren NV were not found.
The main activity of Van Beveren NV is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beveren NV is not available. You also can look at reviews of Van Beveren NV, open positions, location of Van Beveren NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beveren NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beveren NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beveren NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beveren NV, employees, financial statistics.