BERNO-PUBLICITة

Contactgegevens BERNO-PUBLICITة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNO-PUBLICITة: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNO-PUBLICITة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DOURLET 16; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71422565 (+32-71422565) 71422565 (+32-71422565)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNO-PUBLICITة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNO-PUBLICITة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNO-PUBLICITة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNO-PUBLICITة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNO-PUBLICITة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNO-PUBLICITة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNO-PUBLICITة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNO-PUBLICITة
Products information BERNO-PUBLICITة

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Graphistes.. Activités: Héliogravure.. Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Travaux d´installation divers. Composition and photogravure. Lampes and appareils électriques Fab. Activités diverses d'imprimerie. Agences de publicité

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNO-PUBLICITة
(Get full report from official database of BE for BERNO-PUBLICITة)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNO-PUBLICITة
Addition kinds of activities for BERNO-PUBLICITة

30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
83610000. Woonzorg | Residential care

Werken bij BERNO-PUBLICITة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNO-PUBLICITة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNO-PUBLICITة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNO-PUBLICITة. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van BERNO-PUBLICITة in sociale netwerken
Look for responds of BERNO-PUBLICITة in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNO-PUBLICITة. Laat een reactie achter voor BERNO-PUBLICITة. BERNO-PUBLICITة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNO-PUBLICITة. Leave a respond for BERNO-PUBLICITة. BERNO-PUBLICITة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNO-PUBLICITة op de google maps. Adres en contacten BERNO-PUBLICITة
Location of BERNO-PUBLICITة on the google maps. Address and contacts of BERNO-PUBLICITة

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNO-PUBLICITة BERNO-PUBLICITة: S.B. TRANSP. & D?PANNAGES | LEO STUYVEN | MICHELE'S GARAGE | ASSURANCES DELERUE | MARC SALE

Other related companies as BERNO-PUBLICITة: S.B. TRANSP. & D?PANNAGES | LEO STUYVEN | MICHELE'S GARAGE | ASSURANCES DELERUE | MARC SALE

BERNO-PUBLICITة is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNO-PUBLICITة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf BERNO-PUBLICITة bevindt zich op het adres: RUE DOURLET 16; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Secrétariats. Travaux d´installation divers. Composition and photogravure. Lampes and appareils électriques Fab. Activités diverses d'imprimerie. Agences de publicité. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes.. Activités: Héliogravure.. Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van BERNO-PUBLICITة is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNO-PUBLICITة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNO-PUBLICITة, openstaande posities, locatie van BERNO-PUBLICITة op de kaart.

BERNO-PUBLICITة is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNO-PUBLICITة, company assigned to the tax number BE06664001464. The company BERNO-PUBLICITة is located at the address: RUE DOURLET 16; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Secrétariats. Travaux d´installation divers. Composition and photogravure. Lampes and appareils électriques Fab. Activités diverses d'imprimerie. Agences de publicité. List of products are Activités: Graphistes.. Activités: Héliogravure.. Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Produits: Publicités Lumineuses.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of BERNO-PUBLICITة is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNO-PUBLICITة is not available. You also can look at reviews of BERNO-PUBLICITة, open positions, location of BERNO-PUBLICITة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNO-PUBLICITة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNO-PUBLICITة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNO-PUBLICITة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNO-PUBLICITة, employees, financial statistics.