FA. PUNCTUAL GRAPHICS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FA. PUNCTUAL GRAPHICS
Private companiesRailroad Transportation • FA. PUNCTUAL GRAPHICS

Contactgegevens FA. PUNCTUAL GRAPHICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. PUNCTUAL GRAPHICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. PUNCTUAL GRAPHICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELFORTSTRAAT 6; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92268615 (+32-92268615) 92268615 (+32-92268615)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. PUNCTUAL GRAPHICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. PUNCTUAL GRAPHICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. PUNCTUAL GRAPHICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. PUNCTUAL GRAPHICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. PUNCTUAL GRAPHICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. PUNCTUAL GRAPHICS
Products information FA. PUNCTUAL GRAPHICS

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. PUNCTUAL GRAPHICS
(Get full report from official database of BE for FA. PUNCTUAL GRAPHICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. PUNCTUAL GRAPHICS
Addition kinds of activities for FA. PUNCTUAL GRAPHICS

07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
38410203. Bronchoscopen, behalve electromedical | Bronchoscopes, except electromedical
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
51459902. Kauwgom | Chewing gum
58120205. Soda fontein | Soda fountain
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij FA. PUNCTUAL GRAPHICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. PUNCTUAL GRAPHICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van FA. PUNCTUAL GRAPHICS in sociale netwerken
Look for responds of FA. PUNCTUAL GRAPHICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Laat een reactie achter voor FA. PUNCTUAL GRAPHICS. FA. PUNCTUAL GRAPHICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. PUNCTUAL GRAPHICS. Leave a respond for FA. PUNCTUAL GRAPHICS. FA. PUNCTUAL GRAPHICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. PUNCTUAL GRAPHICS op de google maps. Adres en contacten FA. PUNCTUAL GRAPHICS
Location of FA. PUNCTUAL GRAPHICS on the google maps. Address and contacts of FA. PUNCTUAL GRAPHICS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. PUNCTUAL GRAPHICS FA. PUNCTUAL GRAPHICS: ESCORT | NANCY VAN LOON | Delabarre Junior | Wit Paard | REST. 'T NORBERTIJNTJE

Other related companies as FA. PUNCTUAL GRAPHICS: ESCORT | NANCY VAN LOON | Delabarre Junior | Wit Paard | REST. 'T NORBERTIJNTJE

FA. PUNCTUAL GRAPHICS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. PUNCTUAL GRAPHICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf FA. PUNCTUAL GRAPHICS bevindt zich op het adres: BELFORTSTRAAT 6; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Secrétariats. Enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van FA. PUNCTUAL GRAPHICS is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. PUNCTUAL GRAPHICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. PUNCTUAL GRAPHICS, openstaande posities, locatie van FA. PUNCTUAL GRAPHICS op de kaart.

FA. PUNCTUAL GRAPHICS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. PUNCTUAL GRAPHICS, company assigned to the tax number BE01853088378. The company FA. PUNCTUAL GRAPHICS is located at the address: BELFORTSTRAAT 6; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Secrétariats. Enregistrements sonores. List of products are Activités: Studio d'Enregistrement.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of FA. PUNCTUAL GRAPHICS is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. PUNCTUAL GRAPHICS is not available. You also can look at reviews of FA. PUNCTUAL GRAPHICS, open positions, location of FA. PUNCTUAL GRAPHICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. PUNCTUAL GRAPHICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. PUNCTUAL GRAPHICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. PUNCTUAL GRAPHICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. PUNCTUAL GRAPHICS, employees, financial statistics.