ALVER

Contactgegevens ALVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAREELSTRAAT 32; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36668673 (+32-36668673) 36668673 (+32-36668673)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALVER
Products information ALVER

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Graphistes.. Services: Publication Assistée par Ordinateur.

Product categorie (product category): Secrétariats. Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALVER
(Get full report from official database of BE for ALVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALVER
Addition kinds of activities for ALVER

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22119923. Paraplu doek, katoen | Umbrella cloth, cotton
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij ALVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van ALVER in sociale netwerken
Look for responds of ALVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALVER. Laat een reactie achter voor ALVER. ALVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALVER. Leave a respond for ALVER. ALVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALVER op de google maps. Adres en contacten ALVER
Location of ALVER on the google maps. Address and contacts of ALVER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALVER ALVER: THEOPHIEL NICASY | JEAN-MARIE GRANDMONT | Distri One | S.L.A.I.E. SAINT-NICOLAS | DONATIENNE MOREAU

Other related companies as ALVER: THEOPHIEL NICASY | JEAN-MARIE GRANDMONT | Distri One | S.L.A.I.E. SAINT-NICOLAS | DONATIENNE MOREAU

ALVER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf ALVER bevindt zich op het adres: BAREELSTRAAT 32; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secrétariats. Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
De hoofdactiviteit van ALVER is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALVER, openstaande posities, locatie van ALVER op de kaart.

ALVER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALVER, company assigned to the tax number BE03367004394. The company ALVER is located at the address: BAREELSTRAAT 32; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secrétariats. Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes.. Services: Publication Assistée par Ordinateur..
The main activity of ALVER is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALVER is not available. You also can look at reviews of ALVER, open positions, location of ALVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALVER, employees, financial statistics.