FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

Particuliere bedrijvenMusea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen • FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION
Private companiesMuseums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens • FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

Contactgegevens FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Jacques Georgin 2 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-70-23-31-33 32-70-23-31-33

Fax (fax): 32-27-78-65-19 32-27-78-65-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION
Products information FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE04624938964
Ondernemingsnummer: 7154815673
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Audio-visual - production and distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION
Addition kinds of activities for FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
39440311. Dominoes | Dominoes
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand

Werken bij FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Laat een reactie achter voor FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. Leave a respond for FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION. FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION
Location of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: Encart G | RESTAURANT GANZENPLAS | GEERT VANDEROSTYNE | Teseo SPRL | Adviesburo Van Braeckel

Other related companies as FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION: Encart G | RESTAURANT GANZENPLAS | GEERT VANDEROSTYNE | Teseo SPRL | Adviesburo Van Braeckel

FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624938964. Het bedrijf FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION bevindt zich op het adres: Av. Jacques Georgin 2 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Audio-visual - production and distribution. Producten gemaakt in FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, openstaande posities, locatie van FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION op de kaart.

FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, company assigned to the tax number BE04624938964. The company FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is located at the address: Av. Jacques Georgin 2 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Audio-visual - production and distribution. Products created in FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION were not found.
The main activity of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, open positions, location of FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRTL TVI - SA D'INFORMATION D'ANIMATION ET DE DIFFUSION, employees, financial statistics.