FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA
Private companiesTextile Mill Products • FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

Contactgegevens FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Hamaide 117 7333 Saint-Ghislain - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-76-42-11 32-65-76-42-11

Fax (fax): 32-65-76-44-71 32-65-76-44-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA
Products information FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

BTW identificatienummer (tax): BE01636108398
Ondernemingsnummer: 5236053466
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refractory materials and products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA
(Get full report from official database of BE for FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA
Addition kinds of activities for FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
02729901. Burro boerderij | Burro farm
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
34650000. Automotive stampings | Automotive stampings
51819901. Ale | Ale
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
92299903. Openbaar veiligheidsbureau, overheid | Public safety bureau, government

Werken bij FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Laat een reactie achter voor FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. Leave a respond for FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA. FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA op de google maps. Adres en contacten FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA
Location of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA on the google maps. Address and contacts of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: GOLDEN CITY | Tidi Phone | EROGAL NV | DOMEIN SPEELHOF | Atlas Oil Services BVBA

Other related companies as FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA: GOLDEN CITY | Tidi Phone | EROGAL NV | DOMEIN SPEELHOF | Atlas Oil Services BVBA

FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01636108398. Het bedrijf FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA bevindt zich op het adres: R. De La Hamaide 117 7333 Saint-Ghislain - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Refractory materials and products. Producten gemaakt in FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, openstaande posities, locatie van FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA op de kaart.

FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, company assigned to the tax number BE01636108398. The company FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is located at the address: R. De La Hamaide 117 7333 Saint-Ghislain - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Refractory materials and products. Products created in FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA were not found.
The main activity of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA is not available. You also can look at reviews of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, open positions, location of FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPREMIER REFRACTORIES (BELGIUM) SA, employees, financial statistics.