ACCENT SECRETARY SERVICE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ACCENT SECRETARY SERVICE
Private companiesLeather and Leather Products • ACCENT SECRETARY SERVICE

Contactgegevens ACCENT SECRETARY SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCENT SECRETARY SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCENT SECRETARY SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARAGONIALAAN 26; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37745317 (+32-37745317) 37745317 (+32-37745317)

Fax (fax): +32 (60) 442-14-59 +32 (60) 442-14-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCENT SECRETARY SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCENT SECRETARY SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCENT SECRETARY SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCENT SECRETARY SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCENT SECRETARY SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCENT SECRETARY SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCENT SECRETARY SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCENT SECRETARY SERVICE
Products information ACCENT SECRETARY SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02316986083
Ondernemingsnummer: 4606262207
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Services de Traitement de Texte.

Product categorie (product category): Secrétariats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCENT SECRETARY SERVICE
(Get full report from official database of BE for ACCENT SECRETARY SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCENT SECRETARY SERVICE
Addition kinds of activities for ACCENT SECRETARY SERVICE

2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
22111105. Canvas | Canvas
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
30210203. Sandalen, rubber | Sandals, rubber
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
34790217. Parkerizing | Parkerizing

Werken bij ACCENT SECRETARY SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCENT SECRETARY SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCENT SECRETARY SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCENT SECRETARY SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van ACCENT SECRETARY SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ACCENT SECRETARY SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCENT SECRETARY SERVICE. Laat een reactie achter voor ACCENT SECRETARY SERVICE. ACCENT SECRETARY SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCENT SECRETARY SERVICE. Leave a respond for ACCENT SECRETARY SERVICE. ACCENT SECRETARY SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCENT SECRETARY SERVICE op de google maps. Adres en contacten ACCENT SECRETARY SERVICE
Location of ACCENT SECRETARY SERVICE on the google maps. Address and contacts of ACCENT SECRETARY SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCENT SECRETARY SERVICE ACCENT SECRETARY SERVICE: CATERPILLAR | CARROSSERIE PONCELET | L. VANTHUYNE | HAMBLOK PATRICK | Filsfils J Assurances SA

Other related companies as ACCENT SECRETARY SERVICE: CATERPILLAR | CARROSSERIE PONCELET | L. VANTHUYNE | HAMBLOK PATRICK | Filsfils J Assurances SA

ACCENT SECRETARY SERVICE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCENT SECRETARY SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02316986083. Het bedrijf ACCENT SECRETARY SERVICE bevindt zich op het adres: ARAGONIALAAN 26; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Secrétariats. Lijst met producten zijn Services: Services de Traitement de Texte..
De hoofdactiviteit van ACCENT SECRETARY SERVICE is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCENT SECRETARY SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCENT SECRETARY SERVICE, openstaande posities, locatie van ACCENT SECRETARY SERVICE op de kaart.

ACCENT SECRETARY SERVICE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCENT SECRETARY SERVICE, company assigned to the tax number BE02316986083. The company ACCENT SECRETARY SERVICE is located at the address: ARAGONIALAAN 26; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Secrétariats. List of products are Services: Services de Traitement de Texte..
The main activity of ACCENT SECRETARY SERVICE is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCENT SECRETARY SERVICE is not available. You also can look at reviews of ACCENT SECRETARY SERVICE, open positions, location of ACCENT SECRETARY SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCENT SECRETARY SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCENT SECRETARY SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCENT SECRETARY SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCENT SECRETARY SERVICE, employees, financial statistics.