FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV

Contactgegevens FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drukkerijstraat 9 9240 Zele - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-45-76-11 32-52-45-76-11

Fax (fax): 32-52-44-95-02 32-52-44-95-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV
Products information FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09067810058
Ondernemingsnummer: 7009796142
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass, blown

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV
(Get full report from official database of BE for FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV
Addition kinds of activities for FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV

359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Laat een reactie achter voor FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. Leave a respond for FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV. FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV op de google maps. Adres en contacten FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV
Location of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV on the google maps. Address and contacts of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: Herroelen Invest NV | WILLEM VAERNEWIJCK | MAISON MAROKINIA | DECORETTE | STEPHAN MILLET

Other related companies as FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV: Herroelen Invest NV | WILLEM VAERNEWIJCK | MAISON MAROKINIA | DECORETTE | STEPHAN MILLET

FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09067810058. Het bedrijf FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV bevindt zich op het adres: Drukkerijstraat 9 9240 Zele - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Glass, blown. Producten gemaakt in FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, openstaande posities, locatie van FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV op de kaart.

FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, company assigned to the tax number BE09067810058. The company FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is located at the address: Drukkerijstraat 9 9240 Zele - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Glass, blown. Products created in FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV were not found.
The main activity of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV is not available. You also can look at reviews of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, open positions, location of FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSAINT-GOBAIN SYNCOGLAS NV, employees, financial statistics.