FLZEBRA-ZENITH SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLZEBRA-ZENITH SA
Private companiesDepository Institutions • FLZEBRA-ZENITH SA

Contactgegevens FLZEBRA-ZENITH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLZEBRA-ZENITH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLZEBRA-ZENITH SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Smoldersstr. 18a 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-81-95 32-27-25-81-95

Fax (fax): 32-27-25-84-22 32-27-25-84-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLZEBRA-ZENITH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLZEBRA-ZENITH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLZEBRA-ZENITH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLZEBRA-ZENITH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLZEBRA-ZENITH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLZEBRA-ZENITH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLZEBRA-ZENITH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLZEBRA-ZENITH SA
Products information FLZEBRA-ZENITH SA

BTW identificatienummer (tax): BE04998474121
Ondernemingsnummer: 7756866455
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 130,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLZEBRA-ZENITH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stickers, promotional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLZEBRA-ZENITH SA
(Get full report from official database of BE for FLZEBRA-ZENITH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLZEBRA-ZENITH SA
Addition kinds of activities for FLZEBRA-ZENITH SA

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
63319902. Autoverzekering | Automobile insurance

Werken bij FLZEBRA-ZENITH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLZEBRA-ZENITH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLZEBRA-ZENITH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLZEBRA-ZENITH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLZEBRA-ZENITH SA in sociale netwerken
Look for responds of FLZEBRA-ZENITH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLZEBRA-ZENITH SA. Laat een reactie achter voor FLZEBRA-ZENITH SA. FLZEBRA-ZENITH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLZEBRA-ZENITH SA. Leave a respond for FLZEBRA-ZENITH SA. FLZEBRA-ZENITH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLZEBRA-ZENITH SA op de google maps. Adres en contacten FLZEBRA-ZENITH SA
Location of FLZEBRA-ZENITH SA on the google maps. Address and contacts of FLZEBRA-ZENITH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLZEBRA-ZENITH SA FLZEBRA-ZENITH SA: Altrex Belgium | ROLAND MONKERHEY | ALPINE-SONAUTO | DESCHAMPS A & Fils | BTC-CTB NV

Other related companies as FLZEBRA-ZENITH SA: Altrex Belgium | ROLAND MONKERHEY | ALPINE-SONAUTO | DESCHAMPS A & Fils | BTC-CTB NV

FLZEBRA-ZENITH SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLZEBRA-ZENITH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04998474121. Het bedrijf FLZEBRA-ZENITH SA bevindt zich op het adres: Frans Smoldersstr. 18a 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 130,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stickers, promotional. Producten gemaakt in FLZEBRA-ZENITH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLZEBRA-ZENITH SA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLZEBRA-ZENITH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLZEBRA-ZENITH SA, openstaande posities, locatie van FLZEBRA-ZENITH SA op de kaart.

FLZEBRA-ZENITH SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLZEBRA-ZENITH SA, company assigned to the tax number BE04998474121. The company FLZEBRA-ZENITH SA is located at the address: Frans Smoldersstr. 18a 1932 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 130,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stickers, promotional. Products created in FLZEBRA-ZENITH SA were not found.
The main activity of FLZEBRA-ZENITH SA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLZEBRA-ZENITH SA is not available. You also can look at reviews of FLZEBRA-ZENITH SA, open positions, location of FLZEBRA-ZENITH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLZEBRA-ZENITH SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLZEBRA-ZENITH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLZEBRA-ZENITH SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLZEBRA-ZENITH SA, employees, financial statistics.