FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE

Contactgegevens FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée De La Hulpe 171 1170 Watermael-Boitsfort - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-43-00-00 32-25-43-00-00

Fax (fax): 32-25-43-11-11 32-25-43-11-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE
Products information FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE04624938964
Ondernemingsnummer: 7154815673
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical tests

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE
(Get full report from official database of BE for FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE
Addition kinds of activities for FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE

2037. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
951101. Milieuagentschappen | Environmental agencies
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
34529903. Machine toetsen | Machine keys
36740107. Thrystors | Thrystors
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
50219903. Bureaus, nec | Desks, nec
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

    Regio: SINT-DENIJS

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Laat een reactie achter voor FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. Leave a respond for FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE. FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE op de google maps. Adres en contacten FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE
Location of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE on the google maps. Address and contacts of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: Heylen Reno Habitat | Evisor (PwC Consulting) | Bernadette | SOUND & LIGHT PARTNER | GREET SCHREURS

Other related companies as FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE: Heylen Reno Habitat | Evisor (PwC Consulting) | Bernadette | SOUND & LIGHT PARTNER | GREET SCHREURS

FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04624938964. Het bedrijf FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE bevindt zich op het adres: Chaussée De La Hulpe 171 1170 Watermael-Boitsfort - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medical tests. Producten gemaakt in FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, openstaande posities, locatie van FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE op de kaart.

FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, company assigned to the tax number BE04624938964. The company FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is located at the address: Chaussée De La Hulpe 171 1170 Watermael-Boitsfort - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medical tests. Products created in FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE were not found.
The main activity of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE is not available. You also can look at reviews of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, open positions, location of FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINSTITUT DE BIOLOGIE CLINIQUE, employees, financial statistics.