FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

Contactgegevens FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

Regio (region): Gent, België

Adres (address): De Pinteln. 185 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-40-21-11 32-92-40-21-11

Fax (fax): 32-92-40-38-00 32-92-40-38-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.
Products information FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

BTW identificatienummer (tax): BE04740020751
Ondernemingsnummer: 3098388671
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospital and medical services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.
(Get full report from official database of BE for FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.
Addition kinds of activities for FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
30691303. Rollen, massief of bedekt rubber | Rolls, solid or covered rubber
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. in sociale netwerken
Look for responds of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Laat een reactie achter voor FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. Leave a respond for FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.. FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. op de google maps. Adres en contacten FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.
Location of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. on the google maps. Address and contacts of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: Blush | Chopin D | BANCONTACT-MISTER CASH | Jan Van Gent | BAKKERIJ VERHAVERT

Other related companies as FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL.: Blush | Chopin D | BANCONTACT-MISTER CASH | Jan Van Gent | BAKKERIJ VERHAVERT

FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04740020751. Het bedrijf FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. bevindt zich op het adres: De Pinteln. 185 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospital and medical services. Producten gemaakt in FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., openstaande posities, locatie van FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. op de kaart.

FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., company assigned to the tax number BE04740020751. The company FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is located at the address: De Pinteln. 185 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospital and medical services. Products created in FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. were not found.
The main activity of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. is not available. You also can look at reviews of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., open positions, location of FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUNIVERSITAIR ZIEKENHUIS GENT OPENB. INSTEL., employees, financial statistics.