FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW

Contactgegevens FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg Naar As 72 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-30-08-80 32-89-30-08-80

Fax (fax): 32-89-30-08-88 32-89-30-08-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW
Products information FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06150665283
Ondernemingsnummer: 4948486328
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Subsidiary health services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW
(Get full report from official database of BE for FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW
Addition kinds of activities for FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
36459908. Wandlampen | Wall lamps
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

Zoek naar antwoorden van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Laat een reactie achter voor FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. Leave a respond for FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW. FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW op de google maps. Adres en contacten FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW
Location of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW on the google maps. Address and contacts of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: P.C. LE DERBY | LOUIS VANHOUDT | MUTUALIT? LIB?RALE | CHARLES DUMOULIN | PAUL DE SCHEEMAECKER

Other related companies as FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW: P.C. LE DERBY | LOUIS VANHOUDT | MUTUALIT? LIB?RALE | CHARLES DUMOULIN | PAUL DE SCHEEMAECKER

FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06150665283. Het bedrijf FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW bevindt zich op het adres: Weg Naar As 72 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 453,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Subsidiary health services. Producten gemaakt in FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, openstaande posities, locatie van FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW op de kaart.

FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, company assigned to the tax number BE06150665283. The company FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is located at the address: Weg Naar As 72 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 453,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Subsidiary health services. Products created in FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW were not found.
The main activity of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW is not available. You also can look at reviews of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, open positions, location of FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWIT-GELE KRUIS VAN LIMBURG VZW, employees, financial statistics.