C.M.-Containers & Métaux SA

Contactgegevens C.M.-Containers & Métaux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.M.-Containers & Métaux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.M.-Containers & Métaux SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Henriette 208; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België

Telefoon (phone): 064 46 09 20 (+32-064 46 09 20) 064 46 09 20 (+32-064 46 09 20)

Fax (fax): 064 44 91 16 (+32-064 44 91 16) 064 44 91 16 (+32-064 44 91 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.M.-Containers & Métaux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.M.-Containers & Métaux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.M.-Containers & Métaux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.M.-Containers & Métaux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.M.-Containers & Métaux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.M.-Containers & Métaux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.M.-Containers & Métaux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.M.-Containers & Métaux SA
Products information C.M.-Containers & Métaux SA

BTW identificatienummer (tax): BE05860076904
Ondernemingsnummer: 7802185058
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Waste management; Recycling companies

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.M.-Containers & Métaux SA
(Get full report from official database of BE for C.M.-Containers & Métaux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.M.-Containers & Métaux SA
Addition kinds of activities for C.M.-Containers & Métaux SA

22990505. Verpakking, verdraaide jute | Packing, twisted jute
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
75499900. Automotive diensten, nec, nec | Automotive services, nec, nec
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij C.M.-Containers & Métaux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.M.-Containers & Métaux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.M.-Containers & Métaux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.M.-Containers & Métaux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van C.M.-Containers & Métaux SA in sociale netwerken
Look for responds of C.M.-Containers & Métaux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.M.-Containers & Métaux SA. Laat een reactie achter voor C.M.-Containers & Métaux SA. C.M.-Containers & Métaux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.M.-Containers & Métaux SA. Leave a respond for C.M.-Containers & Métaux SA. C.M.-Containers & Métaux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.M.-Containers & Métaux SA op de google maps. Adres en contacten C.M.-Containers & Métaux SA
Location of C.M.-Containers & Métaux SA on the google maps. Address and contacts of C.M.-Containers & Métaux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.M.-Containers & Métaux SA C.M.-Containers & Métaux SA: FLORIAN | HAIR DESIGN NOUNA | DRIESEN | Dufour B | LAGNEAU FERNAND

Other related companies as C.M.-Containers & Métaux SA: FLORIAN | HAIR DESIGN NOUNA | DRIESEN | Dufour B | LAGNEAU FERNAND

C.M.-Containers & Métaux SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.M.-Containers & Métaux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05860076904. Het bedrijf C.M.-Containers & Métaux SA bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Henriette 208; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Scrap metals. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Waste management; Recycling companies.
De hoofdactiviteit van C.M.-Containers & Métaux SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.M.-Containers & Métaux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.M.-Containers & Métaux SA, openstaande posities, locatie van C.M.-Containers & Métaux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.M.-Containers & Métaux SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.M.-Containers & Métaux SA, company assigned to the tax number BE05860076904. The company C.M.-Containers & Métaux SA is located at the address: Rue Sainte-Henriette 208; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Scrap metals. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Demolition; Waste management; Recycling companies.
The main activity of C.M.-Containers & Métaux SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.M.-Containers & Métaux SA is not available. You also can look at reviews of C.M.-Containers & Métaux SA, open positions, location of C.M.-Containers & Métaux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.M.-Containers & Métaux SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.M.-Containers & Métaux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.M.-Containers & Métaux SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.M.-Containers & Métaux SA, employees, financial statistics.