's Jongers Oude Metalen NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • 's Jongers Oude Metalen NV
Private companiesFurniture and Fixtures • 's Jongers Oude Metalen NV

Contactgegevens 's Jongers Oude Metalen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 's Jongers Oude Metalen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

's Jongers Oude Metalen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tremelobaan 25; 3118; Rotselaar (Werchter), België

Telefoon (phone): 016 60 39 21; 016 60 39 51 (+32-016 60 39 21; 016 60 39 51) 016 60 39 21; 016 60 39 51 (+32-016 60 39 21; 016 60 39 51)

Fax (fax): 016 60 36 80 (+32-016 60 36 80) 016 60 36 80 (+32-016 60 36 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 's Jongers Oude Metalen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'s Jongers Oude Metalen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'s Jongers Oude Metalen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 's Jongers Oude Metalen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 's Jongers Oude Metalen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 's Jongers Oude Metalen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 's Jongers Oude Metalen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 's Jongers Oude Metalen NV
Products information 's Jongers Oude Metalen NV

BTW identificatienummer (tax): BE02125823974
Ondernemingsnummer: 4986389160
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Metals - Non-ferrous

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 's Jongers Oude Metalen NV
(Get full report from official database of BE for 's Jongers Oude Metalen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 's Jongers Oude Metalen NV
Addition kinds of activities for 's Jongers Oude Metalen NV

349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
36990103. betatrons | Betatrons
39991205. Militaire insignes | Military insignia
48320107. Jazz | Jazz
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
51490503. Minerale of bronwaterbotteling | Mineral or spring water bottling
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij 's Jongers Oude Metalen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 's Jongers Oude Metalen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 's Jongers Oude Metalen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 's Jongers Oude Metalen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

Zoek naar antwoorden van 's Jongers Oude Metalen NV in sociale netwerken
Look for responds of 's Jongers Oude Metalen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 's Jongers Oude Metalen NV. Laat een reactie achter voor 's Jongers Oude Metalen NV. 's Jongers Oude Metalen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 's Jongers Oude Metalen NV. Leave a respond for 's Jongers Oude Metalen NV. 's Jongers Oude Metalen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 's Jongers Oude Metalen NV op de google maps. Adres en contacten 's Jongers Oude Metalen NV
Location of 's Jongers Oude Metalen NV on the google maps. Address and contacts of 's Jongers Oude Metalen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 's Jongers Oude Metalen NV 's Jongers Oude Metalen NV: V.D.K. SPAARBANK | Anjac | A.D.A.M. | Applied Promotions Intermed NV | Delvaux

Other related companies as 's Jongers Oude Metalen NV: V.D.K. SPAARBANK | Anjac | A.D.A.M. | Applied Promotions Intermed NV | Delvaux

's Jongers Oude Metalen NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 's Jongers Oude Metalen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02125823974. Het bedrijf 's Jongers Oude Metalen NV bevindt zich op het adres: Tremelobaan 25; 3118; Rotselaar (Werchter). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Scrap metals. Lijst met producten zijn Metals - Non-ferrous.
De hoofdactiviteit van 's Jongers Oude Metalen NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 's Jongers Oude Metalen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 's Jongers Oude Metalen NV, openstaande posities, locatie van 's Jongers Oude Metalen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

's Jongers Oude Metalen NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 's Jongers Oude Metalen NV, company assigned to the tax number BE02125823974. The company 's Jongers Oude Metalen NV is located at the address: Tremelobaan 25; 3118; Rotselaar (Werchter). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Scrap metals. List of products are Metals - Non-ferrous.
The main activity of 's Jongers Oude Metalen NV is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 's Jongers Oude Metalen NV is not available. You also can look at reviews of 's Jongers Oude Metalen NV, open positions, location of 's Jongers Oude Metalen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 's Jongers Oude Metalen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 's Jongers Oude Metalen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 's Jongers Oude Metalen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 's Jongers Oude Metalen NV, employees, financial statistics.